Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piszkál engem a lány. Még mindig nem jelent ez semmit?
Tegnap feltettem ezt a kérdést, és azt írtátok, hogy semmit sem szeretne tőlem a lány.
Ilyen az aktuális helyzet: voltunk tegnap sétálni az erdőben. Kérdezte tőlem, hogy kivel mentem. Mondom ismerőseimmel. Hogy ne hazudjak. Mondom nem hazudok. Aztán provokáltam őt, aztán ő is engemet. Mondta, hogy nem volt nekem sem merszem őt megcsókolni. Aztán mondom, szeretnél csókot? Hogy meglássa. Aztán azt mondja, hogy annyi pasi szeretne vele találkozni, szeretne vele kapcsolatot, de ő ő tőlük nem szeretne semmit, se találkozni velük, mert hogy nem ribi. Aztán mondom, hogy köszönöm, hogy velem jársz ki, hogy szívesen. Provokálom őt állandóan, és ő neki ez nem tetszik (viccelődünk). Hogy valamit készít számomra, hogy megkapom a magamét, hogy provokálom őt állandóan. Egyszóval nagyon bolond lány. Nagyon tetszik nekem ez.
Még mindig nem jelent ez semmit?
Munkahelyemen volt egy nő az is mindig piszkált. Kollégák (tapasztaltabbak) reakciója az volt, hogy talán meg kellene dugnom és akkor leállna.
A nők hülyék! Fogadd el!
A tini kategória lentebb van. A kérdést rakasd át, a lányt meg csókold meg.
Egyszer az életben próbálj meg őszintén beszélni vele, mert ebben a nagy kavarásban semmire nem juttok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!