Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piszkál engem a lány. Még mindig nem jelent ez semmit?
Tegnap feltettem ezt a kérdést, és azt írtátok, hogy semmit sem szeretne tőlem a lány.
Ilyen az aktuális helyzet: voltunk tegnap sétálni az erdőben. Kérdezte tőlem, hogy kivel mentem. Mondom ismerőseimmel. Hogy ne hazudjak. Mondom nem hazudok. Aztán provokáltam őt, aztán ő is engemet. Mondta, hogy nem volt nekem sem merszem őt megcsókolni. Aztán mondom, szeretnél csókot? Hogy meglássa. Aztán azt mondja, hogy annyi pasi szeretne vele találkozni, szeretne vele kapcsolatot, de ő ő tőlük nem szeretne semmit, se találkozni velük, mert hogy nem ribi. Aztán mondom, hogy köszönöm, hogy velem jársz ki, hogy szívesen. Provokálom őt állandóan, és ő neki ez nem tetszik (viccelődünk). Hogy valamit készít számomra, hogy megkapom a magamét, hogy provokálom őt állandóan. Egyszóval nagyon bolond lány. Nagyon tetszik nekem ez.
Még mindig nem jelent ez semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!