Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzést jelent a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzést jelent a srác irányából, ha egy kicsit becsiccsentve engem ölelget (haver)?

Figyelt kérdés

Koszi a válaszokat.

L

2019. máj. 29. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha csak téged ölelget, akkor azt jelenti, hogy bejössz neki. Ettől többet így látatlanban nem lehet megállapítani. Az is lehet, hogy csak egy így becsiccsentve tűnik neki jó ötletnek, hogy az ágyába csalogasson. De az is lehet, hogy komolyan bejössz neki, csak józanul nem mert vagy nem akart kezdeményezni, mert pl. nem akarta a barátságot/haverságot kockáztatni, vagy józanul tökéletesen tisztában van vele, hogy ez nem kölcsönös, ezért fölösleges is lenne próbálkoznia.

De ha más haverokat is rendszeresen ölelget, akkor csak annyit jelent, hogy boldogra itta magát. :) Van olyan férfi barátom, aki erősen ittasan mindenkit ölelget nemtől függetlenül, belőle ezt hozza ki a pia.

2019. máj. 29. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Hormonok játszanak, nyilván tovább is menne de tiszteletben tartja , hogy nem viszonzod .
2019. máj. 29. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kb. semmit. Ahhoz hogy mdg lehesden mondani érez-e valami mást is mint haverságot több mindent kéne tudni.

Ha kicsit ittas vagyok én is sokkal többször ölelgetem a barátaim mindenféle indokok nélkül pedig nem szoktam őket csak úgy ölelgetni.

Ettől még nem leszek leszbikus és nem akarok tőlük semmit. De a pasiktól se.

2019. máj. 29. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Elvoltunk a társasággal és csak hirtelen elém állt és magához húzott. Nem igen akart elengedni. Mikor kibuújtam akkor elköszönt. Nagyon bújt a nyakamba. De csak engem. Amúgy mindenkivel hülyültünk.
2019. máj. 31. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!