Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így?
Lehet sok lesz és kicsit összeszedetlen,azért bocsánat.
Fél éve vagyunk együtt,távkapcsolat szóval csak hétvégente találkozunk.Alapjáraton kb6órát játszik naponta,1napot nem bír ki ha ott vagyok náluk.Soha semmi nem az ő hibája,vitázni se lehet vele mert csak annyi rá a reakciója ,hogy "ez hülyeség".Semmi kompromisszum kötésre nem hajlandó,ha valami gondom van akkor szerinte hisztizek meg nyavajgok.Elvár mindent de kb semmit nem kapok vissza,kb olyan mintha az anyja lennék.Próbálok vele komolyan beszélni és elpoénkodja.Mostanában megint szokása felhozni az exét,plusz nem emlékszik arra amit mondott,és ezért nyílván én vagyok a hülye.
Elején nem szóltam semmiért maximum szóvá tettem,próbáltam szép szóval is de semmi nem hat és néha már úgy érzem hogy kezdek besokalni.
Tudom az én párom és én ismerem,de esetleg tudtok valami tanácsot adni vagy véleményt a helyzetről?
Nem hiszem hogy segítene,ugyan azt művelné mint eddig,de ezt ő nyílván tagadja.
Hétvégente voltak,de mostanában akkor is vannak gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!