Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedhet igy? Ez minek a jele?
Eleg egyertelmu de nem akarom magamba meselni. A sztori: szakitottunk volt parommal 1.5 eves kapcsolat egy honapja. Utana meg dumalgattunk majd mikor a fejemhez vagta hogy en vaganykodok azzal hogy hany novel fekudtem le utana pedig hogy en beleakarom beszelni hogy ot megviseli megszakitottam a kapcsolatot vele.
Elmeletileg nem erdeklem ezek szerint .
Ma talalkoztam egy lannyal mivel kis varos mindenki ismer mindenkit szinte. Kocsikaztunk majd exem meg a baratnoi jottek szembe velunk. Utana kovettek neztek kivel vagyok es mivel ismertek a lanyt tuti pletykaltak. Azota hazajottem a lany irta hogy dudaltak a haz elott meg irtak neki hogy merre vaagyunk.. mire jo ez ?? Csak erdeklem ?.
dumáltatok=érdekled
ha még kérdéseket is tesz fel közben=egyértelmű érdeklődés
ha nem érdekelnéd,akkor nem áll veled szóba,nem válaszol emailra,nem veszi fel a telefont,idővel töröl fészről.
a birtoklás miatt viselkedik így és azért,mert te nyerted a szakítási lezárást nem ő.
és mert másnak is kellesz más csajt is érdekelsz,ezért az exed szemében értéket képviselsz,aki után megéri koslatni még ha beég akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!