Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki az erzeseimet vagy ez a hajo elment? Ferfiak, miert viselkedhet ilyen idiotan?
Nem értem, ha nem szeretnél a barátja lenni, miért baj, ha nem keres, és miért kezdeményeznél, és mit utasítana el, ha barátkozni sem akarsz vele.
Nem jó, hogy nem beszéltek, találkozni akarsz vele, de ne legyen a barátod.
Ezt te érted? Mert én nagyon nem. Most mit akarsz tulajdonképpen? :)
A korábbi kérdésednél többen leírtuk, hogyha akarsz valamit, akkor kereken közölnöd kell vele. Anno te utasítottad el, most miért várod, hogy fusson utánad?
Ha a makacskodás fontosabb, mint a köztetek lévő kapocs, akkor meg eleve értelmetlen a dolog. Egy kapcsolat NEM arról szól, hogy ki a büszkébb meg a makacsabb...
Ha te utasítottad el, akkor mégis mit vársz?
Valószínűleg a srác reménykedik, de nem vagy számára megfejthető/kiismerhető, hogy te is örülnél-e neki, vagy csak ő neked.
“Elmondta, ha nem utazunk el, ő támogatta volna a komolyabb folytatást kettőnk között, ”, “Sohasem nyomult, gondolom tiszteletbe tartva amit mondtam, plusz tudom róla, hogy fél az elutasítástól.”, “Most itthon vagyunk mind a ketten, találkozgattunk is többször most sem volt semmi”, „hiába mondom, hgy találkozzunk, olyan, mintha kerülne, ráadásul 1 hete nem beszélünk, kisebb nézeteltérés miatt.”
Kérdező, keresd sokkal érettebb férfiak társaságát, ne foglalkozz dedós stílusúakkal. Ez a hintáztatás a mai éretlen 20-30-asoktól sajnos nagyon gyakori, én is tapasztaltam. Nem tudom, hogy minek köszönhető, régóta keresem a magyarázatot. Sokkal érettebb és korrektebb vagy, mint ő, ebben biztos lehetsz. 28N
Azonban az elmúlt pár hétben furán viselkedik, hiába mondom, hgy találkozzunk, olyan, mintha kerülne, ráadásul 1 hete nem beszélünk, kisebb nézeteltérés miatt.
Szerintem alakulóban van neki valaki.
Te visszautasította mar ot, gondolom o meg tovabblepett.
Ha nem a barátja akarsz lenni, akkor mi? A társa?
Vagy nem is akarod az életedbe, mint embert?
Ha az 1. Akkor sztem ezt buktad, mert ahogy irtam, neki sztem alakulóban van mással a dolog.
Ha 2. Akkor meg azert találkozni vele, h megmondd, h nem akarsz a barátja lenni.. Na, ennek " sok" ertelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!