Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a dologról? (folyt. Lent. )
Figyelt kérdés
A párommal már másfél hónapja együtt vagyunk. Van két közös barátunk akikkel mindig együtt vagyunk ( már amikor). Amikor kihív én mindig szívesen megyek, mert szeretek emberekkel lenni. Főleg ha hív, hiszen a párom, szívesen kimegyek vele... De amikor felhív, hogy mégsem ér rá akkor úgy beszél velem mintha csak én akarnék találkozni és nekem tenne szívességet.... Aztán nem olyan rég történt, hogy ő és az egyik k.barátunk elhívtak engem és a barátnőmet egy buliba...mindig hívtak de mi sose mentünk...Aztán most mentem volna, de a barátnőm nem ért rá...erre a buli megbeszélt időpontja előtt feljött hozzám a k.haverunkkal. Kérdezik, hogy biztosan mennék-e, mert olyan társaság lesz,hogy nem érezném jól magam velük. Mondom honnan tudjátok, hisz nem is ismerem őket, ha szar a buli max eljövök. Erre mondja az andris ( aki a k.barátunk) h ne menjek mert végig a tamás nyakán lógnék. Mondom nem úgy terveztem...elkezdik h nem baj...most mennek mert várják őket a többiek....4 órával a buli elött...Ebből én azt vontam le h nem azért jöttek fel h megkérdezzék tényleg jó lenne-e nekem ott hanem h lebeszéljenek mert nem is akarták h menjek...De akkor meg minek hívtak? És ha ennyire nem szeretné, hogy ott legyek akkor miért nem mondta a szemembe? Volt még olyan is,hogy felhívott h fáradt nem tud kijönni...erre találkoztam vele...focizott a haverokkal. És ezt nem is egyszer eljátszotta már. De akkor meg miért nem mondja azt h a fiúkkal van dolga?2010. aug. 14. 21:55
1/5 anonim válasza:
ááá tuti h nem szeret.. minek vagy vele ha nem akar veled lenni, meg hazudozik neked??? én úgy vettem le ha épp nincs jobb dolga akkor kihív téged... de hát te tudod te döntésed...
2/5 anonim válasza:
Túl hosszú, de szerintem te vagy a hülye
3/5 anonim válasza:
Tedd lapátra. Legyen önbecsülésed. AZ ilyen nem érdemel meg egy jóó lányt sem. Így téged sem. Hidd el hiába szereted, ha vége utánna látod be mien is volt és hogy mi mindenért dobhattad volna.
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy, második író....miért is vagyok én a hülye? érdekelne a teljes kifejtés, mert lehet igazad lenne....
2010. aug. 14. 22:45
5/5 anonim válasza:
Szerintem ülj le vele,és mond el neki is ezt,ahogy te látod.Mond neki,hogy változtasson a viselkedésén,és ha szeret,akkor majd észreveszi magát.Ha meg nem,akkor tudni fogod,hogy mennyit is érsz neki valójában.A leirtak alapján nem fogsz sok mindent vesziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!