Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért velem a legbunkóbb, mert engem szeret a legjobban?
Figyelt kérdés
És velem mer őszinte lenni. Barátnőm mondta ezt. Tényleg mindenkihez kedves, idegenekhez is, csak velem bánik így. Szerintem ez nem túl biztató magyarázat.2021. jan. 16. 10:48
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Ha annyi ezresem lenne, ahányszor egy bunkó/türelmetlen/passzív agresszív embertől azt hallottam, hogy "de hát én csak őszinte vagyok"...
Az őszinteség nem jelent egyszersmind udvariatlanságot is.
14/14 anonim válasza:
Előfordult már, hogy teljesen eluralkodott rajtam a stressz, és nagyon bunkó voltam a párommal. Szörnyen éreztem magam utána, természetesen bocsánatot kértem. Lassan 8 éve vagyunk együtt, sosem bunkóznék vele szándékosan.
Ez a lány egyáltalán nem tisztel téged, jól teszed, hogy elhagyod. És ne hasson meg, ha azt mondja, hogy megváltozik, úgysem fog. Találsz majd olyat, aki szeret, tisztel és megbecsül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!