Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért velem a legbunkóbb, mert engem szeret a legjobban?
Ha tényleg így van, akkor nekem miért lenne jó vele maradni?
Ez olyan volt, mint egy felhívás a szakításra. Hacsak nem akarom a gúnyos megjegyzéseit, meg a dührohamait elviselni. De miért akarnám?
Mi lehet a fejében, nem értem.
Ne haragudj, de ez hülyeség. Ha valakit valóban szeretsz, azzal szándékosan sose bunkózol, mert ez elég messze van a szerelem fogalmától. Szerintem egyáltalán nem tisztel téged és másokkal ellentétben ez ki is mutathatja, mert nem dobod ki.
24L
Ez nem normális kapcsolat, a verbális bántalmazás kezdete. A szeretet, szerelem nem ilyen. Ez nem ovoda, a barátnőd hülyeségeket mond.
Az első válaszoló jól írta, ez az igazi arca, kifele egy álarcot visel.
Én mindig azt mondom, hogy egy kapcsolatban mindent kell nézni, hogyan bánik veled, a családjával és idegenekkel is. Ez egy szűrő. Mert lehet veled és a családjával jól bánik, de ha idegenekkel rosszul bánik akkor előtted és a családja előtt visel álarcot. Ha pedig veled bánik rosszul és mindenki mással jól bánik, az sem normális, mert se nem szeret, se nem tisztel, és előbb-utóbb durvább dolgok is ki fognak derülni. Ezek az emberek nem képesek hosszú távon megjátszani magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!