Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Eddig mi volt a legbunkóbb reakció amit nőtől kaptatok?
Akarom mondani a legbunkóbb visszautasítás.
És hogy reagáltatok?
van egy pár aki az IQ-jából fakadóan bajos de ez nem érdekel...
el nem utasított egyik sem mert nem adtam nekik esélyt rá
Fuck off, huzzal innen, de ez kb egy maximum 2%! Nekem a van baratombol van elegem, mikor pontosan tudom, hogy nincs, de a no gerinctelen es nem kepes annyit mondani, boccs de nem vagy az esetem. Ez is szokott bunko stilusban jonni, de ez se kimagaslo.
S en sok csajhoz mentem mar oda..
Az még hagyján, hogy nem jött el a megbeszélt randira, de annyira se méltatott, hogy valami kifogásra hivatkozva mondja le a dolgot. Csak egyszerűen nem jött el, és még utólag se érezte szükségét annak, hogy akár kamuzva is, de megmagyarázza a dolgot.
Nem tiporja persze annyira a földbe az ember önbecsülését, mint egy nyílt sértés, de azért na...
Hehe, legbunkóbb?
Ilyen napi szinten több fordul elő, úgy, hogy eszembe nem jut, hogy bármelyiktől is akarnék valamit.
A nők nagy része alapból bunkó, kivéve 14 éves kor alatt, és kb 65 év felett.
Írok neki egy kisregényt ,nem reagál rá.
Később elmegyünk kettesben egy nap ide oda, randi féle...
Majd pár nap múlva írok hogy megismételhetnénk, erre megint nem reagál.
Aztán 3 hét múlva ír hogy mi van velem, illetve valami semmitmondó kérdést tett fel.
Na mondom pfff részemről ennyi volt.
Diavolino44
Igen az én is utálom ha kamuznak.
A másik "kedvencem" amikor egy lány ad facebook elérhetőséget majd b...ik visszajelölni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!