Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme, mi ezzel a célja?
Figyelt kérdés
A barátom depressziós fázisban van, ilyenkor kb ignorál, vagy ha nem is, akkor kb napi 5 semleges mondatot ír, de elzárkózó. Az üzenetem órák múlva nézi meg, aztán mégtöbb óra mire válaszol. Azt vettem ma észre, hogy az üzenetem nem olvasta, tehát elvileg nem volt fent közösségi oldalon, viszont amit kiraktam fotót magamról, azt tetszikelte. Miközben az üzenetem továbbra sem olvasta el. Ennek mi értelme, miért teszi ezt?2021. jan. 14. 17:41
21/22 anonim 

válasza:

Bocsi de ez nem lesz jobb, vagy elfogadod, vagy nem, hogy ő ilyen. Van aki játszmázik de ha depressziós akkor nem. Nekem is volt ebből problémám, pedig direkt szóltam az illetőnek, hogy ha eltűnök néha akkor tudja nem vele van bajom, de sajnos nem értette meg.
22/22 anonim 

válasza:

Diagnosztizálta őt szakember, vagy te gondolod úgy, hogy beteg? Azért ez nem mindegy. Volt már ma egy hasonló kérdés, ott bizony azt írtad, hogy orvos még nem látta.
Egyszerű ráhúzni egy betegségre a viselkedését, neked is meg neki is, de lehet, hogy szimplán nincs kedve veled foglalkozni, de néha kapsz egy kis szeretetmorzsát is, nehogy elhagyd. Ez meg nem egyenlő depresszióval, sem egyéb mentális problémával,csak szimplán egy olyan emberrel vagy együtt, aki téged csak használ, amikor olyan kedve van. Sajnálom.
Én addig nem takaróznék betegséggel, míg nincs a kezében a papír, csak azért, mert a valós problémákat nem akarod észrevenni. (nem érdekled eléggé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!