Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az élet célja, értelme ?...

Mi az élet célja, értelme ? Mivégre vagyunk a Földgolyón? Lehúzunk itt 70-80 évet, majd elvisz minket a Kaszás. És mindent elveszítünk.

Figyelt kérdés

2020. dec. 12. 17:25
1 2 3 4 5
 1/44 Panki Jr. ***** válasza:
80%
Az élet értelme az amit te adsz neki. Evolúciós szempontból az hogy a lehető legtovább túlélj és a lehető legtöbb utódot nemzd.
2020. dec. 12. 17:30
 2/44 A kérdező kommentje:
Jó de mi értelme az életnek, ha meghalunk és akkor mindent elveszítünk? Anyagi javakat, pénzt, barátokat, emlékeket, mindent..
2020. dec. 12. 17:32
 3/44 anonim ***** válasza:
80%
Az amit te hozol ki belőle. Lehet tenni a jövőért, a tudományért, másokért, magadért.
2020. dec. 12. 17:38
 4/44 anonim ***** válasza:
84%
Vond ki magad a fogyasztói társadalomból, amennyire csak lehet, meglásd, sokkal jobb lesz. A mai világban 100%-osan nem lehet már megcsinálni, de tekintélyes mértékben minimalizálni lehetséges. Pont ez a baj az emberekkel, hogy mindenki a pénzt hajkurássza. Bleee.
2020. dec. 12. 17:39
 5/44 A kérdező kommentje:
4: Ez csak hangzatos közhely, pénz nélkül senki se tartana sehol..
2020. dec. 12. 17:41
 6/44 anonim ***** válasza:
75%
A 4-es vagyok. Kinek mit jelent a "valahol". Nekem azt, hogy nem dirigál senki. Kevés pénzem van? Igen. És? De legalább nem vagyok senkinek sem a "csicskája". Na, ez az élet igazi értelme.
2020. dec. 12. 17:43
 7/44 A kérdező kommentje:
6: Szabadon mehetsz a híd alá, sok sikert !
2020. dec. 12. 17:44
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, én nem személyeskedtem veled. Viszont egyúttal lépek is, neked meghagyom a gyk-s rinyálást, én pedig élem boldogan az életem a "híd alatt" tovább... ;)
2020. dec. 12. 17:47
 9/44 Panki Jr. ***** válasza:
62%
1# vagyok. Nagyon nihilista a hozzáállásod, ezt ne vedd rossz néven. Mindenki aki egy fél percet is gondolkodott, valamilyen szinten az. Nem fogom tudni megválaszolni mivel senki se tudja pontosan. A legjobban így tudnám megfogalmazni: találj egy felsőbb, egy nemesebb célt, aminek az elérésért mindent feláldoznál, akár az életedet is. Ez lehet hatalom, pénz, hírnév, egy eredmény egy sportágban, nagy család, megbízható baráti kör, akármi amit szeretnél elérni. És a legjobb? El se kell érni. Ameddig van egy cél amiért küzdesz addig van értelme az életnek.
2020. dec. 12. 17:50
 10/44 A kérdező kommentje:
6: Nem tetszik az igazság? Ez van, pénz nélkül egy senki vagy. FOGD FEL VÉGRE !
2020. dec. 12. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!