Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennek mi értelme, mi ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme, mi ezzel a célja?

Figyelt kérdés
A barátom depressziós fázisban van, ilyenkor kb ignorál, vagy ha nem is, akkor kb napi 5 semleges mondatot ír, de elzárkózó. Az üzenetem órák múlva nézi meg, aztán mégtöbb óra mire válaszol. Azt vettem ma észre, hogy az üzenetem nem olvasta, tehát elvileg nem volt fent közösségi oldalon, viszont amit kiraktam fotót magamról, azt tetszikelte. Miközben az üzenetem továbbra sem olvasta el. Ennek mi értelme, miért teszi ezt?
2021. jan. 14. 17:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kicsi kandúr! Depressziós facebookozik, de az üzenetet nem olvassa?
2021. jan. 14. 17:58
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

Nő vagyok, nem kandúr.

Igen, depressziós, facebookozik, egy lájkra van energiája, a nyávogásodra nincs. Mert ez már nyávogás, amit itt leművelsz. És totál empátiahiány.

2021. jan. 14. 18:01
 13/22 A kérdező kommentje:
Milyen nyávogásomra? Tudod hogy mit írtam neki??? Nyávogás: szia, hogy vagy ma? Tessék klasszat nyávogtam neki!
2021. jan. 14. 18:02
 14/22 A kérdező kommentje:
Empátiahiány... atya ég!
2021. jan. 14. 18:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Ha ti mondjátok...
2021. jan. 14. 18:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy komoly betegség.. Van ilyen barátnőm, ismerem a helyzetet.

Kezeli őt orvos? Jár terápiára? Gyógyszer?

Ez a betegség nem gyógyítható,csak kezelhető. Vagy elfogadod így, vagy szakítasz.

2021. jan. 14. 18:11
 17/22 A kérdező kommentje:
El fog menni orvoshoz, legalábbis ezt mondta, de ugye egyszer ilyen a hangulata, aztán másmilyen. A barátnőd hogy viselkedik?
2021. jan. 14. 18:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17. vagyok: amíg ki se vizsgálják, addig ez nem lesz jobb. Van betegségtudata? Vagy csak hangulatingadozásnak fogja fel?

Diagnosztizálni kellene nála és elkezdeni a kezelést. Barátnőmnek is nagyon szélsőséges hangulatingadozásai vannak, pszichiáterhez jár.

24/L

2021. jan. 14. 18:16
 19/22 A kérdező kommentje:
19-es, írtam neked privátot. Tisztában azzal, hogy valami nincs rendben vele, de az okát nem tudja, azt sem hogy mi váltja ki, de sokáig tart a depresszió és a feldobott állapot is, de a depressziós fázisban engem kb levegőnek néz.
2021. jan. 14. 18:19
 20/22 anonim ***** válasza:
33%
Kislány, a barátod életveszélyes állapotban van! Az megvan, hogy akár öngyilkos is lehet? Neked meg az a legnagyobb bajod, hogy nem foglalkozik veled. Maximálisan meg lehet érteni, ha Te nem akarod így ezt a kapcsolatot. De ha a barátod mellett maradsz a betegsége ellenére, akkor szó nélkül el kell tűrnöd a betegséggel járó összes kellemetlenséget.
2021. jan. 14. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!