Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, ha egy lány kigúnyol? Mi a célja ezzel?
Szituáció: kérdezett valamit, amire válaszoltam két szóban, erre ő megismételte azt, persze kiemelve, kigúnyolva a hangsúlyomat. Szóval egy totál primitív gúnyról van szó, de engem nagyon felidegesített. Legszívesebben szájba vágtam volna a tiszteletlenségéért.
Én 26 vagyok, ő kb. 20 lehet. Külsőre pedig számomra olyan, hogy ha nem lenne barátnőm és eleget innék, lehet, engedném, hogy l-sz-pj-n, de azt is csak azért, hogy megalázzam. Nekem gyerekem van, több éves kapcsolatom, ne viselkedjen már úgy, mintha a haverja lennék! Persze nyilvánvalóan egy neveletlen, éretlen kis bakfis r-bancról van szó, mit is várhatnék tőle.
Próbálok lesüllyedni a szintjére, de nem megy. Lehet, nem vagyok elég fejlett, hogy tökéletesen a helyébe tudjam képzelni magam.
Szóval szerintetek miért csinálja ezt, mi ennek az értelme, célja?
ha már 26 éves érett embernek képzeled magad miért nem tudod ezt érett emberként kezelni? mert az hogy:
"Külsőre pedig számomra olyan, hogy ha nem lenne barátnőm és eleget innék, lehet, engedném, hogy l-sz-pj-n, de azt is csak azért, hogy megalázzam" nekem nem tűnik túl érett hozzá állásnak. nem lehet hogy inkább az ő idegesítő módján bejön neked?
"Nekem gyerekem van, több éves kapcsolatom ... neveletlen, éretlen kis bakfis ..."
Nagy modorkirály lehetsz, nem csodálom, hogy szeretnek parodizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!