Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna, ha a kedves párod mániákusa lenne az otthoni hangulatcsináló izéknek? Felsorolom lent.
Az alábbiakkal kell együtt élnem:
- légtisztító - majdnem egész nap be van kapcsolva
- aroma diffúzor - minden nap ereget
- negatív ionizáló izé - majdnem egész nap megy
- sólámpák garmadája - délutántól reggelig ég, alvás közben is, bár alvás közben nem mind
- illatgyertya - ég délutántól alvásig
- égősor - világít délutántól alvásig
- tilos besötétíteni napfelkeltéig - ha felébredünk arra, hogy betűz a nap, akkor be lehet sötétíteni, hogy vissza tudjunk aludni, de nem lehet besötétítve aludni menni
És elmondanám, hogy ezekre mind nagyon háklis, ezeknek mind meg kell lennie és funkcionálniuk kell, különben rossz lesz a kedve. Nekem elég lenne a légtisztító, meg talán 1 db sólámpa, de magamtól ezeket se venném. De neki nem elég, neki ez mind kell.
Nyáron, ahogy hosszabbodnak a nappalok és melegedik az idő, eltűnnek az egész napos illatgyertyák, max egy-egy romantikusabb jellegű vacsi mellé gyújt. Meg ha nagyon nagy a kánikula, nem megy az összes sólámpa, hisz fűtenek. De a többi marad. És látnotok kéne mi van a karácsonyi időszakban, akkor sok égősor van...
De úgy gondoljátok el, hogy kis lakásban élünk, nem oszlik el ez a sok izé. És nagyon érzékeny ezekre, mindenek mennie kell, világítania kell, aludni nem lehet sötétben, csak félhomályban. Ezek kellenek ahhoz, hogy jól érezze magát, azt mondja.
Találjátok ki, ki a nő, ki a férfi közülünk. Nem lesz nehéz.
Én azt hittem valami teljesen baromságokat fogsz felsorolni.
Aroma diffúzorunk nincs, mert drága. Néha párologtatok illóolajat, vagy a párom gyújt füstölőt, utóbbit ő szereti jobban.
Nálunk ha hangulatvilágítás kell, akkor vagy égősor van, vagy sólámpa. Ez megy filmezéshez, összebújáshoz stb. Nyilván ha fény kell, akkor rendes lámpa.
Párom vett karácsony előtt illatgyertyát, az is égett pár napig, de az nekem már túl tömény volt.
Légtisztító helyett nekünk klíma van, a párátlanító funkciót szoktuk használni, muszáj néha, teljesen párás a ház és penész lesz nélküle.
Az ionizáló izét nem ismerem.
A sötétítőt meg csak olyan szempontból értem meg, hogy ha reggel besüt a nap, hamarabb felkelek, mint ha le van húzva a redőny és délig sötét van. Nyilván ha alhatunk sokáig, akkor lehúzzuk a redőnyt.
Jesszus, lehet te vagy a párom.
Először azt hittem én írtam ki a kérdést :D
Szerencsére ennyire nem megy el a párom, de az aromadiffuzor az egesz ejszaka megy, es nem am ilyen szazforintis olajokkal, hanem kulon aromaterapias cuccokkal. Egy kisebb vagyon, de en is szeretem ezeket amugy.
Legtisztitonk is van, de kb eszre sem veszem, olyan halk.
A robotporszivo tud neha megoriteni, amikor gép elott dolgoznek es labatlankodik nekem (reszmunkaidoben bejarok dolgozni, egyebkent szabaduszo vagyok igy itthon dolgozom).
Én nő vagyok, de engem nagyon zavarna ez a sok bizbasz, meg valószínű fuldokolnék egy idő után a sok illatban.
Az illatgyertyák különösen zavarnak, mivel egy csomó rákkeltő méreganyag szabadul fel belőlük az égés során, és ez pláne egy kicsi lakásban aggasztó (és nem vagyok hipochonder, olvass utána és a barátnődet is világosítsd fel).
Egy-két visszafogott, dekoratív égősort én is szeretek, de kizárólag a karácsony környékén, sokkal utána vagy előtte számomra nagyon hangulatromboló.
A hangulatfény oké napközben. Párologtató vagy illatgyertya jöhet, de az sem egész nap.
Én nem bírnám ki, mert nekem korom sötét és full csend kell, hogy aludni tudjak. Aki egy miliméterre fel meri húzni a redőnyt, mikor aludnék már szemmel kinyírom🤣
Uh igen zavarna
Vegyél ilyen szemtakarót éjjelre, hogy sötétben aludhass. :)
Amúgy én megfulladnék, ha folyton menne az illatgyertya. Csak a friss levegő! VAGY folyton szellőztetnék miatta :D Télen nyitott ablaknál... Fincsi hideg friss levegő :) Jaj az a legjobb :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!