Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szex kapcsolatokból,miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex kapcsolatokból,miért nem alakul ki érzelem?

Figyelt kérdés

Sajnálattal tapasztalom, hogy nemtől függetlenül ffiak/nők nem kapcsolat/társpártiak..

Független emberként csak összejárnak évekig,sőt vannak akik évtizedig.. Most komolyan.. Mi lehet az oka, hogy az emberek utálnak/nem szeretnek együtt lenni társként, párban felvállalva? Elvált,ffiak nők ahol szinte már semmi egyéb más tényezők nem befolyásolnának semmit(nincsenek gyerekek, vagy már kirepültek a fészekből) egyedülállónak és érzelemmentes életét választanak. Miért? Hagyjuk már ezt, hogy csalódások miatt stb.. És? Mindenki csalódott már és fog az életben. Az érzelemmentes fel nem vállalt kapcsolatoknak amik évekig tartanak van értelme? Csak az idő megy feleslegesen.

2021. jan. 12. 15:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

A szexkapcsolatban a szex kb annyira romantikus/intim, mint a lábmasszázs a pedikűrösnél.

Attól hogy Béla jobb az ágyban mintha semmi nem lenne, attól Béla még nem lesz vicces/okos/megbízható/becsületes, stb. Bélától az egyetlen ami kell, az a szex. És ez a másik oldalra, Katira is igaz. Kati is egy olyan ember, akitől csak a szex kell, más nem.

2021. jan. 12. 16:22
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, a klasszikus családmodell szent és sérthetetlen. Két orgia között. :D
2021. jan. 12. 16:27
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

valahol atveres, igen, de manapsag szerintem mar annak is orul a legtobb ember, ha talal egy olyat, akivel kedvelik es el tudjak viselni egymast honapokig es a szex is jo. es sokan ezt a latszolagos egyszeru idillt nem akarjak elrontani azzal, hogy komolyabb szintre emelik a dolgot, mert tudjak, hogy akkor sokszor annyi konfliktusforras, problema jonne elo.

ha nem vagytok egyutt, nem kell azon aggodni, hogy tenyleg szeret-e a masik, hogy megcsal-e, hogy tenyleg veled tervezi-e a kozos jovot, nem kell egyuttelni, alkalmazkodni, barmikor veget lehet neki vetni, ha epp ugy adodik. sokan ezt a kis jot is feltik, nehogy meg ennyi se jusson. bar ez sem jo igazabol, ebben is benne van a folytonos bizonytalansag erzet, hogy mikor talal a masik egy jobbat/ujabbat/izgalmasabbat, mikor jon el az a pont, amikor egy ottalvasra nemet fog mondani, mert mar nem akar tobbet szexelni se.

tehat nem mindig jo dolog es ennek is sok buktatoja lehet, meg ha nem is vagy szerelmes es nem vagytok monogamok, akkor is eszedbe jut neha, hogy basszus o most lehet epp massal randizik.. de talan meg mindig kevesbe serulekeny a dolog, mintha rendesen egyuttvannak a felek. pont ezert nem mindenkinek valo az ilyen jellegu kapcsolat. ferfiak konnyebben is tudjak kezelni.

nekem is volt mar reszem ilyenben, tehat ezeket sajat tapasztalatbol irom foleg. ott pl. nagyon jo volt a szex es nagyon sokmindenben megertettuk a masikat, zenek, filmek, ertekrend, vilagfelfogas stb, emellett mindketten eleg valogatosak voltunk es magasan voltak az igenyeink, szoval nem talatunk tul konnyen rendes kapcsolatot, de valahogy megis jol esett a masik kozelsege meg hogy van valaki, aki megert. tudtuk mindketten, h nem csak szex, hanem vannak erzelmek is, de egyikunk se volt szerelmes. tudom, h o egy olyanra vart, akibe beleszerethet, enegm valamiert nem szeretett szerelemmel es oszinten szolva en sem ot. tudat alatt enis az ‘igazira’ vartam es mindketten keresgeltunk. vegul valamin osszeveszteunk, nem lett szep vege, de azota is sokat gondolok ra (o is ram, tobbszor is megkeresett), de nem fogom ujra elkezdeni vele, mert tudom, h ugyanaz lenne, ami volt. tehat nem jo annyira az ilyen dolog sem, de nekem meg mindig jobb volt, mintha azido alatt nem lett volna senkim, egyreszt a szex miatt is, masreszt meg sokat tanultam tole bizonyos dolgokrol.

2021. jan. 12. 16:32
 24/29 A kérdező kommentje:

Lényegében akkor ez egy erős szimpátia,kedvelés a felek között de nem érzelem?

Oké. Tudom,hogy van ilyen, nekem is volt. De szerintem olyan sokáig nem szabad ezt fenntartani nem? Ezzel elvesszük a másiktól azt az időt, hogy megtalálja az igazit és a szerelmet. Elvesszük tőle a szabadságot mert azt az estét azokat a napokat és állandó kommunikációt mással is eltöltené akivel komolyabb is kialakulna.

2021. jan. 12. 17:27
 25/29 A kérdező kommentje:

A testiségnél lényegében mi a különbség?

Pl ha a jövőben évek múlva Jutka úgy gondolja,hogy abba hagyja a haveri szexkapcsolatot Bélával mert inkább rájött, hogy az exe hiányzik neki, vagy épenséggel egy más valaki akit megismert és szerelmes lett...

Nos az új vagy a régi ex legény mivel fog jobb intimitást érezni? Magyarul mi a különbség szexben a 2 viszony között mert szerintem egy évekig tartó szimpatikus szexpartnernek is szenvedélyesen megtesznek a felek mindent.

2021. jan. 12. 17:43
 26/29 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel az ostoba kérdéssel veszed el mások drága idejét! Ennyi marhaságot olvasni egy helyen! Ahelyett hogy inkább dugnál! Fele ennyire lennél frusztrált!
2021. jan. 12. 18:10
 27/29 anonim ***** válasza:
A szexkapcsolatban is lehetnek érzelmek. Egyszerűen annyiról szól, hogy nem vállalod fel őt mások előtt, mert szégyellnéd. Vagy külsőre, vagy belsőre van benne valami gáz, ami annyira nem zavar, hogy ne tudj vele dugni amíg nem találsz jobbat, de nem akarod hogy veled mutatkozzon.
2021. jan. 12. 19:15
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszi el az időd, te mentél bele ebbe. Felnőtt ember vagy, legyen eszed és keress olyan kapcsolatot, ami nem ilyen, ha nem ebben akarsz megöregedni. Nem kötelező megváltoztatnia a véleményét, mert te erre ácsingózol.
2021. jan. 12. 19:43
 29/29 anonim ***** válasza:

az eros kedveles, vonzalom, szimpatia is egy erzelem. sot, nalunk ennel sokkal tobb is volt, de nem szerelem vagy ilyesmi.

tolem nem vette el az idomet, mert mint mar emlitettem, amugyis magasak az igenyeim es ezert keves ember ugorja meg a lecet. volt, hogy talalkozgattam masokkal, de egyik se volt ‘jobb’ semmilyen szempontbol sem, mint ez az allando partner, es tudom, h o is ugyanigy volt ezzel. probalkozott lanyokkal, de valahogy mindig nalam kotott ki, mert a legtobb lany buta, semmilyen vagy rossz veluk a szex.

de mint mar mondtam, nem valo mindenkinek az ilyen jellegu kapcsolat. valaki tudja a helyen kezelni, valaki nem. ennyi.

2021. jan. 12. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!