Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek ez hiányzik emiatt ezt csinálni? Többi lent
A minap centire, kilóra pontosan ugyanezekkel a szàmokkal kerestél csajt.
Ettől függetlenül: a csajod figyelemhiànyos, miutàn megrakod, beszélgess is vele kicsit.
"Igen 2 év után is igényli a nő is h sokat bókolj neki."
De csak akkor tedd, ha a dolog kölcsönös. Ellenkező esetben is próbálkozz, de elég bajos, ha a dolog egyoldalú.
Értem, igazából persze hogy szoktam mondani de nem minden nap ugyebár. De én azon kívül hogy mondja szeretlek mást eddig se kaptam🤔🤔
2-es nem írtam ide ki kérdést még nyugi szal nem én voltam 😂
A változtatáson gondolkoztam persze stb de akkor értitek ha neki ez jobban bejön (persze azt mondja nem kell neki olyan) akkor mit akar , nem akarok általánosítani de ilyenkor azt mondom: tipik nők..
Kibekultunk persze csak nemtudom más kapcsolatba gondolom nincs ilyen más küld neki vidit azt felizgult rá meg ilyenek :D
Dehogy van. Én instant törölném ha valaki ilyet küldene, és nem titkolnám a párom előtt.
A csajnak ki kell tudni mondania, ha gond van, neked meg nyitottnak kell lenned a megbeszélésre, ha szeretnétek ezt a kapcsolatot. A testeden meg magad miatt változtass, ha szeretnél változtatni rajta, ne más miatt. Mert szerelemben nem ez az elsődleges. Ha a csaj nem szeret, változtathatod te megad ezerféleképpen, nem lesz elég.
Undorító amúgy ez a sunyiskodás a csaj részéről, én ilyet nem tennék a párommal. Ha valami nem oké, vele beszélem meg.
Még azt is elmondom neki, ha a barátaimmal eszmét cserélek a dologról.
na most lényegében a barátnőd megcsalt... bocs de egy kapcsolatban ez nem fér bele ez már nyilt flörtölés/megcsalás... egy normális nő és férfi sem csinál ilyent!!!
én az ilyen lánnyal nem is kezdek ki legalábbis hamar megismerem az embereket ha látnám rajta hogy ilyen már rég abba hagytam volna vele az ismerkedős szakaszt!
nyugi a kapcsolatotok nem fog sokáig tartana ez ilyen pár éves komolytalan dolog volt... sok ilyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!