Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ez mennyire igaz és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ez mennyire igaz és miért?

Figyelt kérdés

Miért ilyen könnyű elcsavarni a fejeteket szép szavakkal? Pl. pároddal mostanában keveset beszélsz nincs téma nem írja szép vagy hasonló. De egy adott srác ezt megadja és te ettől már máshogy erdeklodsz iránta mint hogy a barátoddal ez miért van? Nőket ennyire az érzelmek irányítják?

Saját káron mondom ezt most. Köszi a női férfi válaszokat illetve a normális válaszokat.

2020. dec. 26. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nos, egy férfit legalább ilyen könnyű megvezetni.

Ha nem foglalkozol a barátnőddel, elhanyagolod, akkor ne csodálkozz, hogy másfelé fordul.

2020. dec. 26. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ilyen vagyok, előfordul, hogy keveset beszélünk a barátommal, de nem rohanok másik pasihoz.
2020. dec. 27. 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahoz, hogy el lehessen csavarni valaki fejét a szeretet teljes hiánya kell. Ha valóban szeret eszébe sem jut más. Inkább neked panaszkodik, hogy "bókolj már úgy mint régen és ne hanyagolj el te..." és hasonló gondolatok.

Ha nincs szeretet akkor valóban könnyű egy fellángolást kelteni egy csajban, de az csak fellángolás.

2020. dec. 27. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy folyamat. És csak a hülye nem veszi észre, hogy szarik a párjára hónapok óta. Aztán mikor az fogja és új elfoglaltság után néz (nem kell ennek egy másik személynek lennie, én pl a hobbimba fordultam), akkor megy a nyivákolás. Hát bmeg, ha te nem vagy hasznosítható, miért várod, hogy nálam is üresjárat legyen?
2020. dec. 27. 00:55
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Habár internetem belül zajlik ez, de gyakorira írj lányként, vagy anotalkon nőként beszélj férfiakkal. Írj pár kedves mondatot és azt, hogy egyedül érzed magad, szomorúan, kelletően. A férfiak kB. Azonnal ugrani fognak rád tömegesen, hogy megmenthessenek a magánytól.

A nők fejét pedig szerintem akkor lehet jól elcsavarni, ha ideális a férfi számukra és látnak benne valamit, de szerintem inkább azért mennek egyik férfitől el a másikhoz, mert akinél vannak, az nem tudta eléggé elcsavarni a fejüket és unják/nem jó nekik a kapcsolat. Mert nekik jóval több a választási lehetőségük, ezért válthatnak, míg a férfinak kevés, ezért mihelyt egy valaki kínálkozik, ő már megragadná. Ez csak az én elméletem.

2020. dec. 27. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!