Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még beleférne nektek? (Ex probléma)
Kb másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Neki előttem egy 10 éves kapcsolata volt. A kérdésem az lenne, normális hogy minden nap beszélnek messengeren?
Nem vagyok féltékeny típus de ez már engem is zavar. Felhoztam neki, de szerinte senki nem akar semmit a másiktól. Ennek ellenére karácsonykor ex benyomott és olyanokart írt neki, hogy mit tudok én hogy velem van?! Akkor ez így mi??
ha a barátod részéről nincsen benne több, akkor zavarna, de tolerálnám, amíg nem ad okot arra, hogy aggódjak.
10 év nyomot hagy.
Nem fogadnám el, itt valaki még nem lépett túl a másikon. Választás elé állítanám.
32N
Nagyon zavarna.
Ez volt az 1 ok hogy a párommal szétmentem. Előttem neki 4 éves kapcsolata volt..nem szereti a csajt de a csaj folyton lereste valami hülyeség miatt.. és mindig akkor zargatta mikor a parommal bolgam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!