Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Piros zászlók ismerkedéskor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piros zászlók ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Nálatok mik voltak azok a figyelmeztető jelek ismerkedéskor vagy a kapcsolat elején, amiket figyelmen kívül hagytatok és ezt később megbántátok? (Mert utólag kiderült, hogy az illető valóban alkalmatlan kapcsolatra.)

Mi volt a legtanulságosabb számotokra, amit párkeresőknek tanácsolnátok?

#megérzés #red flags #figyelmeztető jelek
2021. jan. 10. 23:10
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
#12 jesszus, azért remélem hogy ezeket nem 1 ember adta elő. :D
2021. jan. 11. 07:24
 22/37 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat mindenkinek, nagyon jók eddig!

05.41-es, szinte ki is ment a fejemből, de nekem is volt már ilyen az életemben. Kirázott a hideg, amikor olvastam a válaszod. Elég para, amiket írtál, mi lett a végkifejlet, mikor szakítottál (mert gondolom te szakítottál)?

Nálam figyelmeztető jel lehetett volna, hogy az elején magáról keveset mesélt, ügyesen terelte a témát, velem kapcsolatban viszont nagyon sok minden érdekelte... Amiket el is mesélt magáról a kezdeti fázisban, az mind a távoli múltba/gyerekkorba visszanyúló sztori volt, a jelenről sunyult. Illetve egy olyan dologra, amit nem tudhat csak úgy, szinte konkrétan rá is kérdezett, ez nagyon furcsa volt, de ügyesen kimagyarázta, hogy miért gondolta rólam.

Utólag persze bevallotta, hogy sokat kutakodott utánam már jóval azelőtt, hogy megismerkedtünk volna...

(Egyébként gyanítom, hogy mai napig csinálja a hülyeségeit, csak már rég nem foglalkozom vele.) Baj volt a toronyban.

2021. jan. 11. 08:18
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy srác, aki egyfelől baromira nem úgy nézett ki élőben, mita képén, ami már nagyon sokat rontott az összképen. De ami rosszabb, hogy első randin feljöttek a gold diggerek, hogy milyen sok pénzéhes nő van. Meg említettem, hogy sok fiú barátom van, amire kb. úgy válaszolt, hogy az jó, mert nők között nincs igazi barátság, ott a furkálás megy csak, szóval én okés vagyok, mert ezek szerint vannak igazi barátaim.
2021. jan. 11. 08:25
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Bipolaris zavara volt es ehhez tarsult egy jo nagy adag onzoseg. No way hogy ujra ilyennel kezdjek. Azonnal piros lampa. Annyi mocskos dolgon, amin atmentem, senkinek sem kivanom. Hozzateszem, magamnak is koszonhetem. De felnyilt a szemem, kicsit keson, de felnyilt.
2021. jan. 11. 09:17
 25/37 anonim ***** válasza:
8%
#24 végre valaki aki elég jól tud az anyanyelvén ahhoz hogy ne piros zászlónak fordítsa a red flag-et. :)
2021. jan. 11. 09:22
 26/37 A kérdező kommentje:

Kedves 09.22-es!

Pár éve élek csak Magyarországon, úgyhogy örülök, hogy egyáltalán ilyen szinten tudok kommunikálni.

Ellenben a nagybetűket és a vesszőket én megtanultam helyesen használni...

2021. jan. 11. 09:29
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

#26 Ja, kicsit túl sokat is használod. :)

"Elég para, amiket írtál, mi lett a végkifejlet, mikor szakítottál (mert gondolom te szakítottál)?"

Egyébként az egy dolog hogy hogy fordítunk egy kifejezést, és hogy írunk telefonon. ;-)

2021. jan. 11. 09:35
 28/37 anonim ***** válasza:
33%
#26 Egyébként tényleg elég jól beszélsz magyarul, gondolom angol az anyanyelved. ;-)
2021. jan. 11. 09:36
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elkéri a benzinpénzt...brrr

Én tudom, persze hogy nem barátsággal meg szerelemmel megy, de az nagyon lelombozó, mikor a srác hív el valahova városon belül találkozni, és ha kajáltok/isztok valahol, ott fizeted a részed, vagy be se ültök ilyen helyre, csak elvisz kocsikázni, sétálni, majd nagy udvariasan hazadob és kifizetteti a benzint, de persze fogyasztás alapján kiszámolva :D. Együtt voltam egy ilyen fiúval 2 évig, miután nem vettem észre a red flaget, és hát mondanom se kell, hogy később is mindig rajtam meg a közös dolgainkon spórolt a legjobban, csak úgy szívességből meg nem tett meg semmit nekem. És itt nem arról van szó, amikor utaztok messzire, vagy nyaralni, kirándulni, stb. És felezitek a költségeket, hanem amikor pár percre laksz konkrétan. :D

2021. jan. 11. 09:44
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan idegeskedik mindenen/türelmetlen/lusta/első körben fingik,böfög/találkozók alkalmával mások után forgatja a fejét/érzelmileg instabil/mások után is fut/őszintétlen és komolytalan.

A 10-es is jól összefoglalta.

2021. jan. 11. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!