Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedés után hagyjak időt a páromnak? Hívjam ne hívjam?
Tegnap megbántottam. Tiszta a szituáció, most tényleg én voltam a hülye. Ma reggel fölhívtam, azzal vette föl a telefont, hogy nem akar beszélni, lecsapta. Fölhívtam megint, lecsapta. Harmadjára fél órát tudtunk beszélni, elmondtam hogy mennyire sajnálom hogy megbántottam, hülye voltam, elnézést kérek , de nagyon dühös volt még, nem lehetett vele érdemben beszélni, csak a magáét hajtogatta.
Adjak neki teret, és ma ne hívjam többet?
A korona miatt távkapcsolatban élünk tavaszig, én külföldön, ő Magyarországon, de jegyben járunk, számunkra tényleg működik a távkapcsolat, annyi csak hogy telefonon van lehetőségünk beszélni sajnos.

Ja, látjuk, tök jól működik. Te megbántod, ő meg rád csapkodja a telefont. Szuper a kommunikáció.
Te bocsánatot kértél, ennyit tudtál tenni. Kicsit hagyd lehiggadni. Majd keres ő, ha van mit mondania. Mondjuk lehet, hogy nem fogsz neki örülni.

Nem, nem működik, különben már megoldottátok volna.
Mi is vesztünk össze távkapcsolat alatt egyszer nagyon durván (én hibámból), amire az volt a válasz, hogy jó, következő hétvégén hazarepül, hogy megbeszélhessük.
Nem rám csapkodta a telefont, mint egy dedós, hanem megoldást kerestünk.
(4,5 éve már együtt élünk, szóval sikerült megbeszélni :D).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!