Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés

Két hónapja van párom.

Neki van egy legjobb lánybarátnője,akinek szintén van párja. Ha együtt vagyok a párommal, és a csaj valamit ír neki, akkor egyből rohan a csajhoz. Nem érdekli, hogy éppen velem van.

Nekem ez nagyon rosszul esik. Tudom hogy barátok, meg azt is hogy a csajnak van párja, de páromnak mindig a csaj lesz a legfontosabb azt vettem észre.

Engem ez zavar, szóvá tettem neki már sokszor, de azt mondja hogy nincs okom féltékenynek lenni.

Nem vagyok féltékeny, egyszerűen csak zavar az egész amit csinálnak.

Tegnap összevesztek a csajjal, barátommal meg elkellett mennem bevásárolni a csajnak mindenfélét ami a csaj kedvence. Nagyon nem esett jól, de elfogadtam.

Én soha semmit nem kaptam még tőle, bár nem is igénylem.

Ezután hazamentünk, és megkért hogy menjek el egy kicsit mert jön a csaj. Két órán keresztül együtt volt a csajjal, rendelt neki kaját, engem meg le se tojt csak amikor elment a csaj.

Ahányszor leakarom zárni az egészet, azzal jön, hogy öngyilkos lesz mert szeret engem és én vagyok a szerelme. Ezért nem merek lépni. Belőlem teljesen eltűnt már a szerelem, kényszerből tűröm az egészet, mert nem akarom hogy kárt tegyen magában.

Ti hogyan zárnátok ezt le?

24N / 23F ( a legjobb barátnő 20N )

2021. jan. 9. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az szép, öngyi akar lenni, élete szerelme vagy meg minden, de azért annyi arca nem volt, hogy személyesen odaálljon. Grat grat :D jobban jártál így, abban most már biztos lehetsz! :D
2021. jan. 9. 21:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Én ennek örülök, legalább nem volt fájdalmas a szakítás. Már csak abban reménykedem, hogy tényleg soha többet nem keres.
2021. jan. 10. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!