Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják azt gyakran,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt gyakran, hogy "minden sikeres férfi mögött áll egy nő"? Azt sugallják ezzel, hogy a férfi sikerének a nő az előidézője?

Figyelt kérdés

Csak mert a valóság mást mutat: a nők bevallottan eleve a sikeres férfiakhoz vonzódnak, nem pedig a bénákhoz, akiket nekik kell pátyolgatniuk.

Egyébként is butaság, hogy pl. egy multimilliomos üzletember vagy egy zseniális feltaláló sikerét annak tulajdonítsuk, hogy randizgat vagy együtt él egy nővel, akivel szexel meg szórakozni jár.

2021. jan. 7. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10:

Én kérek elnézést, ha neked az USA elnöke, egy herceg, esetleg Széchenyi, Arany János, vagy Ady Endre nem elég sikeres.

Tudsz hozni saját példát, hogy szerinted ki sikeres férfi?

2021. jan. 7. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez meg ma is megallja a helyet. En ferfikent is erzem magamon, hogy amikor a hatorszag rendben van, akkor sokkal jobb es hatekonyabb a munka, amit vegzek. Ha zurok vannak otthon, vagy nincs senkim, akkor meg csak megyegetnek a dolgok. Nekem tenyleg ad pluszt a kiegyensulyozott parkapcsolat.
2021. jan. 7. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
Azt jelenti, ha etetik, takarítják és szopják, akkor jobb élete van, nincs semmire gondja, csak a kis karrierjére.
2021. jan. 7. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
24%
13.-nak +1!
2021. jan. 7. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
11: hol írtam, hogy nem sikeresek? De nem ők az egyetlen típusú sikeres ember, sőt, ők a kivételek. Rengeteg sikeres, gazdag ember van, aki nincs ennyire előtérben, és náluk nem annyira fontos, hogy reprezentációs jelleggel is tökéletes nőjük legyen. Ismerek elég sok ilyen férfit... nekik elég gyakran van olyan típusú nőjük, aki 1-2 eseményre ki tudja magát kupálni / tudja tartani magát, hétköznapokon meg lebzsel és hát kevéssé kulturáltan is viselkedik. Hát mögöttük a nő az úgy áll, hogy van ingyen szex.
2021. jan. 7. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
És egyébként, ha jól elolvastad volna, mire írtam azt, hogy nem az átlagemberről írok, és milyen példát hoztam fel, akkor tudnád, hogy nem a brit királyi családos felvetésre reagáltam azzal, hanem hogy "hát de látjuk, hogy anyu takarítja a hányást többnyire Mo.-n meg varrogatja a jelmezt"... gazdagéknál nem anyu fogja takarítani a hányást (gyanítom, Hillary Clinton, Csinszka vagy épp Katalin hercegné sem takarítgat otthon hányást meg koszfoltot a falon), kiv. ha tyúkanyó típus.
2021. jan. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!