Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Randy Marsh típusú férfi a valóságban mennyire lehet sikeres az ismerkedésben?
Külsőre szerintem olyan, mint Áder János fiatalon, gondolom közepes lehetőségekkel.
A jelleme viszont szerintem ellehetetleníti. Egy idiótáról beszélünk, aki mindig valami irdatlan baromságot csinál, elcipeli a családját - azok akarata ellenére - egy marihuána-farmra ahol állandóan keménykedik és a rokonai ünnepeltek, mikor lesittelték. Szerinted?
Nála csak 3 szarabb szülő van South Parkban: Gerald Broflowsky, és Butters szülei.
Csak akkor mennék bele viszonyba vele ha dolgozhatok a böcsületfarmon. 😂
Még hetero férfiként is. 😂
28F
Randy furcsa figura, hiszen geológus, ami azt jelenti, hogy értelmiségi ember, de ennek ellenére eléggé idióta módon viselkedik. Szóval egy ilyen fazon a valóságban furcsa lehet.
Gerald Broflowsky-t miért tartod szarabbnak? Ma végeztem a 20. évaddal... Ha arra gondolsz, amit ott művelt, akkor értelek.
5.
Igen, arra amit ott. Beleveri a saját 5 és 10 éves gyerekét, és nem is valami rendes indokkal trollkodik, hanem mert "vicces" és még meg is ússza. És nem mellesleg lenézi a többi trollt, akik viszont tényleg szétcsúszott életű emberek, mert ő "más". Hát nem, nem az.
Randy szerintem nagy átalakításon ment keresztül, az elején értelmes volt, aztán valamikor a Denevérfateres meg a Bono = szar részek környékén hülyítették el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!