Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, mi a sikeres ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a sikeres ismerkedés és randi titka? Miket diktál a "kódex"?

Figyelt kérdés

Tapasztaltabb férfiak segítségét szeretném kérni, hogy privát beszélgetésben segítsenek nekem. Szeretnék erről beszélgetni, segítségétek, tanácsokat kérni, tapasztalatokat meghallgatni.

22 éves srác vagyok.

Komoly, tartós kapcsolatot szeretnék kialakítani, de még nem volt nagyon kedvem, merszem lehetőségem ismerkedni és randizni, nincs sok tapasztalatom. Nem igen törődtem ilyesmivel, de egyre jobban érzem az igényt.

Nem csak szexet akarok, hanem érzelmes kapcsolatot szeretnék.

De annyira ismeretlen nekem ez a terep.

Nem tudom mit, hogy kell, hogy érdemes, stb.

Valaki tudna rám időt szakítani és komolyan elbeszélgetni velem?

2020. máj. 9. 16:29
 1/6 Lazy Lover ***** válasza:
95%
titok nincs vagy be jössz a lánynak vagy nem
2020. máj. 9. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Tartós, komoly kapcsolatot még egy lúzer is kialakíthat ha egy kicsit oda teszi magát, hiszen annyi nő van a világon, hogy valaki csak összejön neki.

Sikeresnek lenni a nőknél, az már más kérdes. Ahhoz önbizalom, pénz, jó megjelenés és ambicio szükséges.

2020. máj. 9. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Nézz ki jól, legyen önbizalmad, legyél intelligens és humoros, magabiztos és igényes, és lehetőleg legyen egzisztenciád. Ennyi. Tapadni fognak rád.
2020. máj. 9. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy ha nem nezel ki jol, nem vagy tele penzzel, akkor hagyni kell a noket a francba es olyan eletteruletre fokuszalni az energiaidat, ahol megterulnek.
2020. máj. 9. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Ez a "nézz ki jól" szöveg azért szánalmas, mert a pasik többsége nem úgy néz ki, mint Brad Pitt a 90-es években. Egyszerűen csak mint írtam, legyen egy megjelenése, vagyis önmagához képest nézzen ki jól.
2020. máj. 9. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Légy határozott. A humor fontos, de vagy az vagy alapból vagy nem, nehogy elkezdj viccet mesélni. Határozottsággal a szart is fel lehet tüntetni aranyként. Ha ezt a kérdést feltetted valószínűleg nem vagy az, határozottságot úgy lehet szerezni a 0-ról ha tetteted. Tettesd addig még valóban az nem leszel, de figyelj oda a nagyképű/valóban határozott arányra, ne lendülj a másik oldalra. Mondjuk én kicsit a nagyképű felé hajlok, de csak a nők esetében olyan 60-40%-ban, de ezt csípik. A pimasz határozottságot és hogy őszintén kimondom a dolgokat, nem jövök zavarba, de ne légy ízléstelen, a kettő nem egyenlő.
2020. máj. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!