Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés, hogyan legyen sikeres?
Közös téma: közös buliba voltunk...
Bejelöltem visszajelölt , hogyan tovabb?
“ Szia nem zavarlak?” és adja magat a beszelgetes vagy mi legyen a beszélgetés kezdete hogy sikeres legyen a folytatás?
Már el is rontottad.
Minek ez a meghunyászkodó stílus?
Inkább: Szia, jó volt veled táncolni tegnap. Feldobtad az estémet. Nem láttalak még ezen a szórakozóhelyen eddig, máshova is szoktál járni?
Innen meg írj amit jónak látsz, amivel lehet beszélgetést indítani.
“Szia nem zavarlak?” Ez elég lúzer kezdés, nem túl magabiztos.
Kezdd inkább egy “szia hogy vagy?:)” gyal. Ha tetszel neki úgyis visszaír, ha nem akkor meg mindegy, mivel kezdted volna.
Minden szórakozóhely zárva, tuti nem tegnap voltak xd
Soha nem nyitunk eldöntendő kérdéssel, amire egy szavas a válasz, mert gyakorlatilag még azelőtt meghal a beszélgetés, hogy elkezdődött volna 😊
F
Ha tetszel neki, akkor mindegy mit írsz, fog válaszolni.
Ha nem tetszel neki, akkor is mindegy mit írsz, nem fog válaszolni.
A probléma ott kezdődik, hogy "nem akarom elrontani" oldalról állsz hozzá, ahelyett, hogy ráköszöntél volna és rögtönöznél. Így mindig is egyoldalú lesz a beszélgetés, erőltetett, mert nem mersz majd neki írni, mert mindig azon fog járni az agyad, hogy "nehogy megsértődjön"
Köszönöm a válaszokat
multkor találkoztam vele először a buliba beszélgettünk pár mondatot ki hol dolgozik mit csinal , ittunk stb
utána másnap elgondolkodtam rajta hogy mostanába nem volt aki ennyire felkelltette volna az érdeklődésem eltelt egy hét bejelöltem és gyakorlatilag megszeretnem jobban ismerni ... csak ez a netes ismerkedes , beszélgetés nekem nem a sikerem hogyha nem ismerem az illetőt ezért gondoltam hogy felteszem ide ezt a kérdést ki hogy szokott ismerkedni ebben a formaba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!