Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kamaszkorom óta "húzom" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszkorom óta "húzom" a férfiakat. Nem tudom miért csinálom. Már házas vagyok, de ez még mindig tart. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Nem leszünk szeretők! Nem történik semmi testi! De valahogy ez az üzemanyagom, hogy koslatnak utánam, hogy kicsit manipulálom őket de lehet hogy ez nem a jó szó. Tudom mire vágynak és azt mutatom ösztönösen és néha csak utána tudatosodik hogy ezt csináltam. Szeretnék leállni, mert 36 évesen azért ez elég gyermeteg és éretlen, de nem megy és nem tudom miért.

2021. jan. 5. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
Én is ezt csináltam 20 évesen, de már kinőttem belőle. Ez nem ribiség (nem is történik semmi szex), hanem önbizalomhiány.
2021. jan. 6. 12:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy te voltál apukád kedvence? Vagy épp ellenkezőleg? Nem figyelt rád eléggé?
2021. jan. 6. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Valóban önbizalomhiány, amit úgy próbálsz kompenzálni, hogy állandó megerősítést keresel. Ezen kellene dolgoznod szakirodalom,vagy pszichológus segítségével.
2022. dec. 8. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!