Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Volt, hogy az elejétől érződött, ordított, hogy nem illetek össze, de mégis annyira szerettétek egymást, hogy egy ideig együtt maradtatok? Törvényszerű, hogy az ilyen kapcsolatnak sok vita és szakítás lesz a vége?2021. jan. 3. 11:57
1/7 anonim válasza:
18 éve együtt és 2 gyerekünk van. Valamiben én, valamiben ő enged. Hát nem volt unalmas az biztos. Mondjuķ a céljaink elérésében jól össze tudtunk játszani.
2/7 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, aki ilyen miatt hagyott el. 1-2 hónap múlva sírva próbálta visszakönyörögni magát hozzám. Természetesen nemet mondtam. Azóta sem talált normális pasit.
A környezetemben is azt látom, hogy az ilyen erőltetett kapcsolatok csak tönkre vágják az embert.
3/7 anonim válasza:
Nekem ilyen volt a 3 éves kapcsolatom aminek pár hónapja lett vége. Működhetett volna ha mindketten megértjük a különbözőségünk, tudunk kompromisszumot kötni, de ő inkább kiszállt, mert "miért nem vagyok olyan mint mások".
(Szerintem ezt arra értette, hogy ő extrovertált volt én meg introvertált az emberekben való csalódásaim miatt. Na, ehhez hozzátett ő is.)
5/7 anonim válasza:
Igen. 15 év után válás lett a vége. Viszonylag nyugisan kezelve a helyzetet.
6/7 anonim válasza:
Kb. négy hónapig voltam egy ilyenben. Előtte beleképzeltem minden jót, ami persze nem volt meg benne, így csábultam el. Utána még pár hónapig néha találkoztunk, de aztán beláttam, hogy semmi jövője nincs az egésznek.
7/7 anonim válasza:
Volt. Nem is értem, hogy bírtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!