Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hanyagoltátok már el magatok csak mert gond volt a kapcsolatotokban?
En nem.
En azutan hanyagoltam magam miutan netröl randiztam es elegem lett.
Azaz en odaállitok szepen sminkelve öltözve stb, minden szupi, erre kiderül hogy akivel talalkozom nem is ugy nez ki mint a képen hanem egy hàjas diszno, vagy fogatlan es sötet paraszt, vagy volt olyan is aki bokavillantos munkasruhàban jött es neki allt tajszolassal beszelni..
Ugy ezek utan a 4.randira màr joforman melegitöben mentem meg nem belött sèroval, meg edzöben, meg a régi kabatomban es a szemöldököm sem szedtem ki.
DIREKT.
1es!
Huhaaa te aztán akkor nagyon kemény vagy.
Es nem is erdekel már ki jelenik meg elsö randin.
Ma is talàlkozom valakivel 30 felett anyukàval él es sorolhatnàm de rendesnek tünik. De szoval neki sem fogom elöadni a modellt az biztos.
5# amugy ezen en is agyaltam.
Akinek nem tetszem csak akkor ha ki vagyok "kenve fenve", attol akarjak e bármit is.
Nem, mert alapvetoen nem a parom miatt szedem ki a szemoldokom + egyebek, emberek koze jarok ki minden nap, es minden nap ugy akarok kinezni, ahogy magamnak tetszem, azaz rendezetten, normalis ruhakban, normalis sminkkel, stb.
1-2 aprosagot hanyagolok el neha, amikor rosszul erzem magamat, parkapcsolattol fuggetlenul, pl leszarom, hogy pattog a koromlakkom, nem szedem ki a szemoldokom... De a hajamra es az arcom tobbi reszere azert ugyanugy figyelek.
Egy depresszios idoszakban szoktam le arrol, hogy sminkeljek a boltba jarashoz is, mert amugy “nem mertem” azelott ugy kimenni xD De akkoriban semmi energiam nem volt ilyesmire. Aztan rajottem, hogy igazabol mindenki szarul nez ki a boltban, szoval tok mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!