Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy fiúval és azzal jött nem akarja tudni hogy mikor van meg a vérzésem, mert őt ez vissza taszítja ez normális?
Figyelt kérdés
Azt mondta ha meg van vérzése az aktuális csajának nem sexel vele, még ovszerben sem. És még tudni se akar róla mert vissza taszítja és undorodik tőle. És egy exét azért utálta meg mert nagyon eröltete vele a sexet amikor meg volt a vérzése és ezután meg undorodott a lánytól.
Szerintetek ez normális?
2021. jan. 2. 20:34
21/27 anonim 

válasza:

#14 Neked se volt soha nőd és nem is lesz.😅🤦♀️
22/27 anonim 

válasza:

21-es, oszt ez hogy jön ide? Egy tényt közöltem. Ez egy régi tradíció Nepálban, neve Chhaupadi. 2017-2018 környékén törvényt hoztak, hogy ezt a szokást nem lehet gyakorolni vagy úgy emlékszem pénzbüntetést kapsz.
Biztos okos kisfiú vagy kislány lehetsz és folyékonyan beszélsz sok nyelvet mint én úgyhogy itt van neked leírva részletesen: [link]
23/27 anonim 

válasza:

Jó látni ahogy harcoltok az érveitekért, csak azt bánom, lehet hogy a kérdező lefeküdt.
24/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat, és jó hogy a mi hazánkban nem bántak így a nőkkel mint más országokban.
2021. jan. 3. 12:20
25/27 anonim 

válasza:

Jobb ha elkezdesz valami normális pasival ismerkedni. Szerintem sincs semmi gond a szexuális együttléttel menstruáció alatt. Utána egy pancsi és nincs is semmi gond. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!