Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedem egy fiúval és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy fiúval és azzal jött nem akarja tudni hogy mikor van meg a vérzésem, mert őt ez vissza taszítja ez normális?

Figyelt kérdés

Azt mondta ha meg van vérzése az aktuális csajának nem sexel vele, még ovszerben sem. És még tudni se akar róla mert vissza taszítja és undorodik tőle. És egy exét azért utálta meg mert nagyon eröltete vele a sexet amikor meg volt a vérzése és ezután meg undorodott a lánytól.

Szerintetek ez normális?

2021. jan. 2. 20:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Egy gyereknek nem való barátnő sem szex.
2021. jan. 2. 20:38
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem normális, gyerekes béna hozzáállás. Menjen barbizni, azok nem menstruálnak.
2021. jan. 2. 20:44
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
kezdjen olyan nőkkel aki már túl van a menopauzán...
2021. jan. 2. 20:47
 4/27 A kérdező kommentje:

Pedig még diplomája is van a pasinak, és állítása szerint élt már együtt nővel, és mégis így áll a dolgokhoz.

És furcsáltam, de nem vagyok benne biztos hogy csak én furcsállom ezt mert nő vagyok, vagy a pasiknál ez a normális hozzáállás.

2021. jan. 2. 20:48
 5/27 anonim ***** válasza:
88%
átlag pasiknál lehet ez, de egy értelmes FÉRFInél nem ez a normális
2021. jan. 2. 20:53
 6/27 anonim ***** válasza:
39%

Igen, normális.

Valamilyen szinten természetes és érthető a vértől való viszolygás. Természetes, sőt, evolúciós hozomány, hogy normális körülmények között a vér szexuálisan lelombozó. Emellett nem is túl higiénikus.

Jó, az való igaz, hogy furcsa, hogy még az is taszítja, hogy tudjon róla, de attól, mert valakinek vériszonya van, még nem kéne mindenféle degenerált hulladéknak titulálni.

Ha pedig neked ez annyira egy kapcsolat alfája és omegája, hogy akármilyen ott lent, mindenképp legyen szex, akkor egyszerűen nem illetek egymáshoz. Nem azért, mert neki, vagy neked bármi bajotok lenne, hanem mert különbözőek az igényeitek.

2021. jan. 2. 20:57
 7/27 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem normális.

Egy értelmes férfi felfogja és elfogadja, hogy ez természetes dolog, amiről nem tehet a nő. Nyilván nem a leggusztusosabb és legkívánatosabb állapot, de ettől függetlenül sem ilyen gyerekes az átlag (remélem).

Az én barátom például nem nyal (nem is örülnék neki), de szexelünk - leginkább a zuhanyban. Az, hogy ő ilyenkor nem feküdne le a partnerével fura, de hát van ilyen. Az viszont, hogy ilyen szinten megundorodik, egyszerűen nevetséges.

25/N

2021. jan. 2. 20:58
 8/27 Angel3000 ***** válasza:
22%
Szia! Ilyen intim dolgokròl nem illik beszélni a kapcsolat elején! Felejcs el ezt a furcsa fiùt! Minden jòt!
2021. jan. 2. 21:00
 9/27 A kérdező kommentje:
Hát szerintem jó tudni már az elején hogy kinek milyen a hozzáállása a dolgokról nem? Azért beszélgettem vele már az elején ilyenekről hogy lássam mire számítsak késöbbiekben nála.
2021. jan. 2. 21:03
 10/27 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyenek kellene kis autó még..
2021. jan. 2. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!