Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kapnak nagyobb tiszteletet a magyar feleségek?

Figyelt kérdés
Általánosság, egyedi, a kivételt erősítő szabályok nem érdekelnek!

2021. jan. 2. 08:00
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
64%

27.

Nem, nem habzó szájú, ahogy én sem, a munkámban elért sikereim engem igazolnak. Látom a környezetemben, hogy 1-2 nőnek nagyon nem ott kéne tartania, ahol tart, csak sajnos leírják azzal, hogy családos.

2021. jan. 2. 12:10
 32/42 anonim ***** válasza:
40%
Zömében nő nyom el nőt. A könnyűvérű maca elnyomja, a "becsületes" feleséget. Stb.
2021. jan. 2. 12:11
 33/42 anonim ***** válasza:
29%
Feminista kifejezés meg külön vicces, egy olyan országban, ahol egy férfi simán lelép a házasságból, a gyerek felé sem néz, mert neki nem kötelessége éa havi 20 ezer forinttal kiszúrhatja egy nő szemét, mint gyerektartás, amit sok férfiból harapófogóval kell kihúzni. Innentől kezdve a nő egyszemélyben legyen anya, apa, családfenntartó, úgy, hogy mivel már a család fogalmába se fér bele, támogatásoktól is elesik. Hidd el, ezek a nők nem akartak feministák lenni, rákényszerültek. Nem magamról írok, mert én ilyen szempontból szerencsés vagyok. Írok az anyukámról, a barátnőmről és sorolhatnám
2021. jan. 2. 12:19
 34/42 anonim ***** válasza:
41%

30 nem kötelező gyereket vállalni, ha ekkora teher. Valakinek kell foglalkozni a gyerekkel igen, akinek ez nem fér bele, ne vállaljon. Ugyanis ha a férfi marad a gyerekkel otthon akkor az ő karrierje megy tönkre. Ha mindketten akkor még valószínűleg mindkettőe. Karrierje meg rohadt kevés embernek van amúgy is. Csak munkája meg hiteltorlesztoje. Ami miatt ugye a nagyszülő sem ér rá besegiteni.

Szóval nem az igazságtalanság a baj hanem a kényelem.

2021. jan. 2. 12:20
 35/42 anonim ***** válasza:
48%
Pont ez az, nem kéne tehernek lennie, ha lenne megfelelő háttér az országban. Mi a párommal meg tudtuk oldani. De anno, amikor az én gyerekeim kisebbek voltak, sem óvodai sem bölcsödei férőhely nem volt. Nincsenek gyerekbarát munkahelyek és még sorolhatnám. Elég szomorú, hogy valakinek azért kéne lemondania a gyerekvállalásról, mert onnantól félő, hogy esetleg, amit évekig beletett munkát a karrierjébe, dobhatja a kukába.
2021. jan. 2. 12:29
 36/42 A kérdező kommentje:
Egy munkahely nagyon gyorsan gyerekbarát lesz, ha a kormány megbünteti azokat, akik nem azok! Nincs ilyen akarat.
2021. jan. 2. 12:55
 37/42 anonim ***** válasza:
42%
#33 Váláskor a nő viszi a férj vagyonának a felét, szóval a gyerektartás miatt reklamálni elég nagy álszentség.
2021. jan. 2. 13:25
 38/42 anonim ***** válasza:
87%

37.

Melyik országban? Magyarországon a házasság alatt keletkezett közös vagyonnak a fele a feleségéé, ami előtte volt vagy örökség, ajándék az különvagyon és marad az úriembernél.

2021. jan. 2. 13:32
 39/42 anonim ***** válasza:
56%
És a házasság alatt szerzett közös vagyont ki teremti elő, tündibündi? A legtöbb nő még saját magát sem képes eltartani.
2021. jan. 2. 13:35
 40/42 A kérdező kommentje:
38, azért ez így korrekt. Én örököltem egy lakást, gondolj bele mi lenne ha a férjem elvihetné a felét úgy, hogy ahhoz ő egy szeget nem rakott hozzá.
2021. jan. 2. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!