Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikike23 kérdése:

Nem szeretem a férjem?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk házasok viszont 4 éve vagyunk együtt, sokszor szakítótűnk, veszekedtünk de mindig kitartó volt és vissza mentem hozza. Igaz hogy mindig mellettem alt. De valami nem stimmel kettőnkkel. Már egy jó ideje érzem, hogy nagyon mások vagyunk, főleg amiatt hogy nagyon jó tudja hogy utálom ha be van rúgva és ha iszik de annak ellenére csinálja és azzal védekezik hogy ő akkor tudd csak férfi lenni és hogy akkor bír sokáig fent maradni (ami számomra csak kifogást jelent a részéről). Viszont nálam ott nagyon eltört a mécses amikor össze vesztünk és én elindultam haza gyalog több mint 10 km a fő úton sötétbe, ezek után is megbocsátottam neki de amikor haza mentem ugyan az jött hogy megint csak ivott és megint vitáztunk. Most pedig mán meg ígérte hogy mellettem nem fog inni, de én nem szeretem mivel nagyon sok éjszakát át sírtam miatta.

De saját magam nem tudom hogy nitt csináljak.

2020. dec. 28. 01:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

Ez az "ember" gáz. Valóban ne szülj neki kölyköt, mert értelmetlen. Vidd elvonóra. Bár azt sem vinné végig. Mondanám, hogy öntsd ki a piáját, de lenne másik. Beszélj vele, hogy ez nem jó, és jó lenne, ha értékelne téged, hogy vagy. De az ilyennek ez sem megy.

Válj el.

2020. dec. 28. 07:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden nap iszik? vagy ezt hogy kell elképzelni?
2020. dec. 28. 08:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi ebben a bonyolult? Elválsz s kész.
2020. dec. 28. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Eleve minek álltál össze egy ilyennel? A rossz kapcsolatok többsége már az első pillanattól rossz, csak az emberek vakon hisznek a változásban! Az emberiség fele totálisan alkalmatlan komoly kapcsolatra.
2020. dec. 28. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!