Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikike23 kérdése:

Nem szeretem a férjem?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk házasok viszont 4 éve vagyunk együtt, sokszor szakítótűnk, veszekedtünk de mindig kitartó volt és vissza mentem hozza. Igaz hogy mindig mellettem alt. De valami nem stimmel kettőnkkel. Már egy jó ideje érzem, hogy nagyon mások vagyunk, főleg amiatt hogy nagyon jó tudja hogy utálom ha be van rúgva és ha iszik de annak ellenére csinálja és azzal védekezik hogy ő akkor tudd csak férfi lenni és hogy akkor bír sokáig fent maradni (ami számomra csak kifogást jelent a részéről). Viszont nálam ott nagyon eltört a mécses amikor össze vesztünk és én elindultam haza gyalog több mint 10 km a fő úton sötétbe, ezek után is megbocsátottam neki de amikor haza mentem ugyan az jött hogy megint csak ivott és megint vitáztunk. Most pedig mán meg ígérte hogy mellettem nem fog inni, de én nem szeretem mivel nagyon sok éjszakát át sírtam miatta.

De saját magam nem tudom hogy nitt csináljak.

2020. dec. 28. 01:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

" utálom ha be van rúgva és ha iszik de annak ellenére csinálja és azzal védekezik hogy ő akkor tudd csak férfi lenni és hogy akkor bír sokáig fent maradni "

1. hozzámentél egy alkoholistához

2. nem adok sok időt és az alkohol miatt impotens lesz.

2020. dec. 28. 01:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Hagyd ott.

2020. dec. 28. 01:27
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
hagyd ott, eddig se vette figyelembe a kérésed, ezután sem valószínű, hogy megváltozik. nem normális amit csinál.
2020. dec. 28. 01:41
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Gyereket semmiképp se szülj. És amint teheted, lépj le.
2020. dec. 28. 01:51
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Ne búsulj kérdező, nem vagy egyedül. Én sem szeretem a férjed.
2020. dec. 28. 02:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Vàlj el
2020. dec. 28. 02:50
 7/14 anonim ***** válasza:
30%

Nem ismerted meg a családi körülményeit?! Hogyan lehet így "házasságot" kötni?! Szüleiről/szüleinek otthoni viszonyáról mit tudtál meg?

Hogyan szocializálódott? Egyetlen gyermek volt? Testvér? Unokatestvérekkel szorosabb kontaktus esetleg?

Ui: és nem utolsósorban MIBŐL ÉLTEK?! Dolgozik legalább valamit? Esetleg Te dolgozol?

2020. dec. 28. 04:41
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Ez a sok elkapkodott házasság manapság...

Mielőtt hozzá mentél, nem volt ilyen?

2020. dec. 28. 06:21
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon meg tudom egyébként érteni a Kérdező súlyos elkeseredettségét.

Az én szüleim házassága is katasztrófa volt már az elején. Édesanyám időben elvált a súlyos alkoholista apámtól, majd azért akart meghalni most idősebb korában, mert annak idején elvált Tőle.

Nem is akarok rágondolni, hogy végül milyen körülmények között halt meg és mitől. Éppen levelezek valakivel aki segítséget ígért az orvosok felelősségre vonásában, de hát nem nagyon tudok bizakodni.

Ui: túl későn derült ki, hogy apám milyen életesemények hatására lett súlyos alkoholista fiatalon. De akkor már anyukám nem élt nem tudták megbeszélni az elmúlt évtizedeket. Nem volt lehetőség arra, hogy újra összeházasodjanak (azt akarták - együtt megöregedni.) 7-es válaszoló voltam.

2020. dec. 28. 06:29
 10/14 anonim ***** válasza:
96%

Van munkád, egzisztenciád? Ha válsz, külön tudsz menni úgy, hogy nem az utcára kerülsz? Mondd, hogy mielőtt házasodtál, átgondoltad ezeket!

Ha súlyos alkoholista, egyedül nem fog tudni leszokni, ebben ne is bizakodj! Amint lehet, hagyd ott és kezdd el építeni a saját életed!

2020. dec. 28. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!