Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom nem enged enni!
Sziasztok. A párommal 11 éve vagyunk együtt. Minden jó volt, amíg nem jutottunk el a babatervezésig. Miután 1 év után sem jött össze, elmentünk egy orvoshoz, ahol alaposan kivizsgáltak mind a kettőnket. Velem mindent rendben találtak uh-n is, vérvétel által is, minden értékem jó. A páromról az derült ki, hogy mivel volt egy nagyon durva felfázása régebben, ezért nem jó a spermiumok minősége. Erre szedett hónapokig vitaminokat, de semmi eredmény. Bekattant, hogy nem jön a baba immár lassan másfél éve, és figyeljetek, mert most jön a fekete leves! Szerinte csak és kizárólag velem van a probléma, azért nem jön a baba, mert kövér vagyok és le kell fogynom! (169 cm és 65 kg voltam ekkor) Szó szerint nem hagyott enni, a nap minden percében figyelte, hogy eszek-e, és ha igen, akkor rám csapott hatalmasakat... Ez így ment/megy hónapokon keresztül, lefogytam 52 kg-ra.. Volt, mikor már annyira fájt a gyomorszájam az éhségtől, és ő elnézte, hogy szenvedek, hogy a nővéremet hívtam az éjszaka közepén, hogy jöjjön értem, én itt a párommal már nem bírom se testileg, se lelkileg.. Hozzáteszem, hogy sportolok is elég intenzíven, (légtorna) és már annyira levagyok gyengülve, hogy majdnem leesek, fejre esek a karikáról, kötélről.. Anyukám mondta, hogy haggyam ott, költözzek hozzá, jó lesz minden, de én ezek ellenére is szeretem a páromat, pedig tudom, hogy beteg, és nem százas.. Mit lehet ez ellen tenni?:( Nagyon elvagyok keseredve, és nagyon legyengült már a szervezetem..
27/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!