Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A párom nem enged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A párom nem enged enni!

Figyelt kérdés

Sziasztok. A párommal 11 éve vagyunk együtt. Minden jó volt, amíg nem jutottunk el a babatervezésig. Miután 1 év után sem jött össze, elmentünk egy orvoshoz, ahol alaposan kivizsgáltak mind a kettőnket. Velem mindent rendben találtak uh-n is, vérvétel által is, minden értékem jó. A páromról az derült ki, hogy mivel volt egy nagyon durva felfázása régebben, ezért nem jó a spermiumok minősége. Erre szedett hónapokig vitaminokat, de semmi eredmény. Bekattant, hogy nem jön a baba immár lassan másfél éve, és figyeljetek, mert most jön a fekete leves! Szerinte csak és kizárólag velem van a probléma, azért nem jön a baba, mert kövér vagyok és le kell fogynom! (169 cm és 65 kg voltam ekkor) Szó szerint nem hagyott enni, a nap minden percében figyelte, hogy eszek-e, és ha igen, akkor rám csapott hatalmasakat... Ez így ment/megy hónapokon keresztül, lefogytam 52 kg-ra.. Volt, mikor már annyira fájt a gyomorszájam az éhségtől, és ő elnézte, hogy szenvedek, hogy a nővéremet hívtam az éjszaka közepén, hogy jöjjön értem, én itt a párommal már nem bírom se testileg, se lelkileg.. Hozzáteszem, hogy sportolok is elég intenzíven, (légtorna) és már annyira levagyok gyengülve, hogy majdnem leesek, fejre esek a karikáról, kötélről.. Anyukám mondta, hogy haggyam ott, költözzek hozzá, jó lesz minden, de én ezek ellenére is szeretem a páromat, pedig tudom, hogy beteg, és nem százas.. Mit lehet ez ellen tenni?:( Nagyon elvagyok keseredve, és nagyon legyengült már a szervezetem..

27/N

2020. dec. 22. 18:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%

"Jól van, én akkor most minden másik egyedülálló férfi társammal beállok a sarokba... Jó érzés a tudat, hogy még az ilyen férfinak is jut nő..."

Imádom a bántalmazós kérdésnél az ilyen válaszokat, ilyenkor is azon sírj, hogy nem szop le senki.

2020. dec. 22. 19:15
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
Hihető a sztori.
2020. dec. 22. 19:15
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
Elméletileg a gyerek az anyjától örökli az intelligenciát, de ha véletlen az apjától, akkor nagy bajban leszel ezzel a pasival.
2020. dec. 22. 19:24
 14/32 anonim ***** válasza:
94%

"Hihető a sztori."

Nos. Szerintem hihető. A férfiak egy része képtelen megemészteni, hogy nem (túl) termékeny. Olyan is megtörtént ismerettségi körömben, hogy a férj nem volt hajlandó elmenni egyszerű vizsgálatra, hogy neki nem lehet semmi baja, menjen a feleség először sokkal kellemetlenebbre és nagyobbra. Aztán amikor végülis kiderült, hogy az ő spermaminősége miatt gyakorlatilag természetes úton nem lehet gyereke, akkor jött a tagadás, hogy nem jó a vizsgálat, majd a hiszti, és hónapok teltek el, mire megemésztette. Majdnem ráment a házassága, mert a neje nem bírta. Azóta mondjuk rendben vannak, mesterséges úton lett (saját) gyereke.

2020. dec. 22. 19:27
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ideje hogy kitedd a pitsàba az idiotàt
2020. dec. 22. 19:29
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

13!

Szegény gyerek az anyjától sem tud túl sok mindent örökölni.

Szerintem egy normális, inteligens nő nem visel el ilyeneket...

Ha mégis, akkor az nem inteligens...

2020. dec. 22. 19:29
 17/32 anonim ***** válasza:
67%
Leginkább beszéld meg a pároddal ezt a problémát , ha nem tudtok megoldást akkor válás.
2020. dec. 22. 19:32
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mit lehet ez ellen tenni?"

Nem a helyzet a kérdés, hogy azzal mit lehet tenni, mert bőven van választás, csak te nem ragadod meg. A kérdés az, akarsz -e tenni valamit, és ha igen, akkor miért nem teszel semmit.

2020. dec. 22. 19:37
 19/32 anonim ***** válasza:
91%
Ez bántalmazás. Nem tűrném egy percig sem tovább
2020. dec. 22. 19:59
 20/32 anonim ***** válasza:
92%
Keress egy pszichologust kerdezo. Te ezt az embert nem szereted hanem betegesen ragaszkodsz hozza ha ezt turod. Valoszinuleg 0 az onbizalmad vagy tarsfuggo vagy
2020. dec. 22. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!