Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom nem enged enni!
Sziasztok. A párommal 11 éve vagyunk együtt. Minden jó volt, amíg nem jutottunk el a babatervezésig. Miután 1 év után sem jött össze, elmentünk egy orvoshoz, ahol alaposan kivizsgáltak mind a kettőnket. Velem mindent rendben találtak uh-n is, vérvétel által is, minden értékem jó. A páromról az derült ki, hogy mivel volt egy nagyon durva felfázása régebben, ezért nem jó a spermiumok minősége. Erre szedett hónapokig vitaminokat, de semmi eredmény. Bekattant, hogy nem jön a baba immár lassan másfél éve, és figyeljetek, mert most jön a fekete leves! Szerinte csak és kizárólag velem van a probléma, azért nem jön a baba, mert kövér vagyok és le kell fogynom! (169 cm és 65 kg voltam ekkor) Szó szerint nem hagyott enni, a nap minden percében figyelte, hogy eszek-e, és ha igen, akkor rám csapott hatalmasakat... Ez így ment/megy hónapokon keresztül, lefogytam 52 kg-ra.. Volt, mikor már annyira fájt a gyomorszájam az éhségtől, és ő elnézte, hogy szenvedek, hogy a nővéremet hívtam az éjszaka közepén, hogy jöjjön értem, én itt a párommal már nem bírom se testileg, se lelkileg.. Hozzáteszem, hogy sportolok is elég intenzíven, (légtorna) és már annyira levagyok gyengülve, hogy majdnem leesek, fejre esek a karikáról, kötélről.. Anyukám mondta, hogy haggyam ott, költözzek hozzá, jó lesz minden, de én ezek ellenére is szeretem a páromat, pedig tudom, hogy beteg, és nem százas.. Mit lehet ez ellen tenni?:( Nagyon elvagyok keseredve, és nagyon legyengült már a szervezetem..
27/N

"Jól van, én akkor most minden másik egyedülálló férfi társammal beállok a sarokba... Jó érzés a tudat, hogy még az ilyen férfinak is jut nő..."
Imádom a bántalmazós kérdésnél az ilyen válaszokat, ilyenkor is azon sírj, hogy nem szop le senki.

"Hihető a sztori."
Nos. Szerintem hihető. A férfiak egy része képtelen megemészteni, hogy nem (túl) termékeny. Olyan is megtörtént ismerettségi körömben, hogy a férj nem volt hajlandó elmenni egyszerű vizsgálatra, hogy neki nem lehet semmi baja, menjen a feleség először sokkal kellemetlenebbre és nagyobbra. Aztán amikor végülis kiderült, hogy az ő spermaminősége miatt gyakorlatilag természetes úton nem lehet gyereke, akkor jött a tagadás, hogy nem jó a vizsgálat, majd a hiszti, és hónapok teltek el, mire megemésztette. Majdnem ráment a házassága, mert a neje nem bírta. Azóta mondjuk rendben vannak, mesterséges úton lett (saját) gyereke.

13!
Szegény gyerek az anyjától sem tud túl sok mindent örökölni.
Szerintem egy normális, inteligens nő nem visel el ilyeneket...
Ha mégis, akkor az nem inteligens...

"Mit lehet ez ellen tenni?"
Nem a helyzet a kérdés, hogy azzal mit lehet tenni, mert bőven van választás, csak te nem ragadod meg. A kérdés az, akarsz -e tenni valamit, és ha igen, akkor miért nem teszel semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!