Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mi a jó a posztolásban? Feleségem 1500 képet
posztolt a családról, ami engem zavar. Szóvá tettem, a
válasz mindig az, te ezt nem érted.
Szóval mi jó ebben?
41/51 A kérdező kommentje:
Ha valakinek válás esetén mennie kell az a kedves asszonyka. Minden az enyem es van papir is rola. Harom gyerekkel a hid alatt nem lenne tul boldog. Posztolni se tudna
2020. dec. 22. 18:23
Az megvan hogy válás esetén gyerektartást fizetsz? A gyerekek korábbi életszínvonalát tartva.
Amúgy szép hogy kiraknád a gyerekeid az utcára? Vagy ők veled maradnak? Nem hinném, gondolom kínlódjon velük az asszony. 🤮
2020. dec. 22. 18:26
Nos, időnként felteszik itt a gyakorin is a kérdést, hogy miért csökken a nők kedve a gyermekvállalásra.
Itt a válasz rá. Az ilyen emberszabásúak miatt, mint te is. A létszámotok erősen gyarapodik. Csökkenni sosem fog.
2020. dec. 22. 18:31
Én csak a 41-es kommentedre reagálnék. Nálunk is a férj neven van minden,bár én nem is ragaszkodtam semmihez,csak a szabadságomhoz még a gyerekekhez. Azért megemlítettem neki,h ha akarnám,a házért is perelhetnék . Konkrétan kiröhögött. Aztán elmentünk ügyvédhez más kapcsán, aki felvilágosította ,hogy a ház tulajdonjoga csak a földhivatalt érdekli,a bíróságot nem. Csak mondom,mielőtt nagyon biztos lennél a hülyeségben.
2020. dec. 23. 05:08
#45 Ha a férjed nevén van a ház akkor az övé is marad, azt te soha nem fogod megkapni, és milyen jogon perelnél ,hogy kéred belőle a részed? Sokkszor el lett magyarázva, hogy nincs olyan, hogy 5 év után közös, meg ami a házasság előtt az egyik fél nevén volt, vagy örökölt az azé is marad. Max annyi lehet, hogy neki kell kiköltöznie ha neked nincs hova menni a gyerekekkel, de akkor meg lehet nem kell neki gyerektartást fizetni.
2020. dec. 23. 10:59
46: ez azért nem teljesen így működik. Ha nem örökség és a házasság alatt került a nevére, az bizony masszívan közös vagyon és keletkezhet benne 1/2-es tulajdoni hányad, ha a vagyonszerződés nem rendelkezett másképp.
2020. dec. 23. 11:06
#47 Ez az írásból nem derült ki. Feltételezem, hogy ha egy pár a házasság alatt vesz egy otthont, akkor nem csak az egyik fél nevére kerül, max arányosítanak ki mennyit tett bele. Annyit el tudok képzelni, hogy összeköltözve közös kasszából fizették a hitelt, ha volt ilyen, akkor lehet matekolni mennyit kell fizetni a pasinak. De saját példám, hogy nekem az exem mikor elköltözött, akkor semmilyen köveleléssel nem tudott élni a házamban. Egyszerűen az én nevemen volt, és vételkor az ügyvédem is megmondta, hgy az soha nem lesz közös vagyon,tulajdon.
2020. dec. 23. 11:12
"Egyszerűen az én nevemen volt"
Én vettem, és én is fizettem utána mindent.
2020. dec. 23. 11:14
48: Látom nem érted, hogy hogy működik a jog válás után, ha nem történt rendelkezés, ezért elmagyarázom ismét:
Ha te keresel x összeget és veszel egy lakást, mialatt házas vagy, de nincs lepapírozva külön, hogy ahhoz semmi köze a párodnak, akkor bizony tulajdoni hányad ide, tulajdoni hányad oda, követelheti a felét. Messzebb megyek, élettársi kapcsolatban is keletkezhet ilyesmi, okkal van a szerzésben való közreműködésnek külön rész szentelve. Ha az asszony nem keresett pénzt, "csak" háztartásbeli volt, azaz otthon vezette a háztartást és gyereket nevelt, mialatt dolgoztál, a jog azt úgy kezeli, hogy hozzájárult a vagyon megszerzéséhez. Tehát őt is megilleti, amit abból profitáltál.
2020. dec. 23. 11:58
Kapcsolódó kérdések: