Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők mi a jó a posztolásban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mi a jó a posztolásban? Feleségem 1500 képet posztolt a családról, ami engem zavar. Szóvá tettem, a válasz mindig az, te ezt nem érted. Szóval mi jó ebben?

Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 07:47
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ezt tapasztaltam. Megcsalás miatt váltam el. A bírónő magasról tett arra, hogy a volt férjem sorozatban félrebszott. Őt csak az érdekelte, hogy válunk vagy sem, és a gyerektartás megítélése.

2020. dec. 22. 10:57
 32/51 anonim ***** válasza:
65%
31 jó ügyvéd kellett volna
2020. dec. 22. 11:15
 33/51 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs. Nagyon ritkán posztolok, mert szeretek pár jó pillanatot megosztani és vannak fotók, amiket egyszerűen ki akarok rakni, mert jól sikerültek.

De okádni tudok attól, mikor valaki napi 200 posztban szemeteli tele a hírfolyamom a semmitmondó szarjaival vagy sérti meg a saját kölke személyiségi jogait további 200 képpel, mert NÉZZÉTEK A GYEREKEM, DE CUKI.

Nyilván ebbe beletartozik az is, hogy az illetőnél nem úgy zajlik semmi, hogy lő 2 képet és átéli a pillanatot, hanem agyba főbe fotózgat és másokat is ezzel a szarral terrorizál. Ismertem ilyen embert, szerencsére nem sokat találkoztunk. Menekülni kellett ellene, hogy ne fotózgasson és erőszakoljon ránk folyamatosan mosolyt meg pózt vagy ha az nem megy, akkor a legmegalázóbb (szerinte jópofa) helyzetekben ne tegyen ki minket a kirakatba.

2020. dec. 22. 12:16
 34/51 anonim ***** válasza:

Bazári majmot csinál mindannyiatokból!Én biztosan nem engedném,hogy a csaladunkat mutogassa!

Amiben a párommal egyetertünk az,hogy van egy része az életünknek,ami csak a miénk,és senkinek semmi köze hozzá.Ez ,amit privát szférának nevezünk.Például mi soha nem xartuk tele az internetet a nyaralási képeinkkel sem.

Alávaló ,amit csinál!

2020. dec. 22. 12:32
 35/51 anonim ***** válasza:
47%
Persze az alávaló hogy a nő facebookra posztol, de az hogy a férj szeretőt tart az nem...
2020. dec. 22. 13:02
 36/51 A kérdező kommentje:

Jaa az normális hogy a feleségem kettő éve nem szexel velem és közben posztolja hogy hú de jó nekünk.

Egy férfi akkor megy fére ha ilyen fapina várja otthon

2020. dec. 22. 13:39
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az se normális, de akkor ezt illene megbeszélni vele mi ennek az oka. Ha meg nem működik a házasság akkor egyik jobbra másik balra. De a megcsalás sose megoldás semmire
2020. dec. 22. 14:03
 38/51 anonim ***** válasza:
81%

36: Úgy pofázol, mintha nem lehetne nyílt lapokkal játszani vagy elválni. Ja, hogy akkor nincs heréd, mikor ki kell mondani, hogy ez így nekem nem fog menni monogám kapcsolatban, szóval döntsük el, mi legyen, csak akkor, mikor suttyomban más valagához kell csattogtatni dugás közben?

Ezt ne mossuk össze azért azzal, amit az asszony csinál. Ő oversharel, te meg egy féreg vagy.

2020. dec. 22. 14:08
 39/51 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2020. dec. 22. 16:02
 40/51 anonim ***** válasza:

"Egy férfi akkor megy fére ha ilyen fapina várja otthon. "

Kérlekszépen ezt a "fapinát" te vetted el. Nem más, hanem te. Amennyiben nem tetszik a változás, akkor elmehetsz otthonról a fa...szba.Ehhez viszont nincs tököd, csak a félredugáshoz, meg a másik megalázásához. Nos kérem, ilyen egy féreg, de talán még azokra nézve is sértő, hogy velük hasonlítják össze ezt a hímnek sem nevezhető képződményt.

2020. dec. 22. 17:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!