Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mi a jó a posztolásban? Feleségem 1500 képet posztolt a családról, ami engem zavar. Szóvá tettem, a válasz mindig az, te ezt nem érted. Szóval mi jó ebben?
20# azért ebben ne legyél biztos.Valószínűleg érzi.
19#
Megérdemelnéd.👌De a feleséged is ostoba, hogy nem válik el tőled, inkább a posztolgatásban éli ki magát. Viszont helyesen teszi, hogy kibssza a rólad készült bamba képeket is. Legalább olyankor megdől a micsoda jellemes, vonzó kan elképzelés rólad. 🤣 Az ilyeneket alázni kell, aztán kikellene vágni a pcsába. Kár, hogy a feleséged nem elég erős jellem ennek a meglépésére.
Pont arra céloztam, hogy azért posztolja, hogy milyen boldogok vagytok, mert a szeretődnek akarja mutatni. Téged meg pont ezért bosszant, mert látja a szeretőd, akit évek óta etetsz azzal, hogy rossz a házasságod.
Pont azért csinálja ezt, mert tud rólatok.
Azért nem fog fizetni asszonytartást, mert ő lépett félre. Ez nem Amerika. A magyar bíróságon leszrják a félrekefélést. "Asszonytartást" meg valójában itt csak kevés esetben ítélnek meg, ezek között nincs indokként, hogy mert ő kefélt félre.Fizet gyerektartást. Ennyi amit megítélnek. De az biztos, hogy a kérdező jellemtelen, megérdemelné, hogy pcsán rúgják, és a szeretője is rúghatna a szőrös valagába egy jó nagyot. De mint látjuk, a két nő is csak vergődik egy hazug fsz mellett, mert egyikben sincs elég spiritusz az ilyen alakok kibszására. Ebben a történetben mindenki megérdemli a sorsát a gyenge jelleme miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!