Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, járnátok mozgássérült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok mozgássérült fiúval? Aki tolószékhez van kötve. De agyilag minden rendben, sőt! Egyszerűen fantasztikus ember. Csak félek a felelősségtől, vagy enm is tudom minek nevezzem. L19

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 22:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

22.39 igen, ebben igazad van, hogy attól félek mit szólnának mások. most hogy mondod, tudat alatt tényleg ez van bennem.

hogy szexre képes e...fogalmam sincs. elképzelhető, mint ahogy az is, hogy nem.

2010. aug. 13. 10:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Jómagam fiú vagyok, de ha megkérdeznéd hogy kialakítanék-e egy kapcsolatot egy tólószékes lánnyal, nem tudom mit válaszolnék rá. Valószínűleg én is a felelősségtől félnék, ami ezzel a dologgal jár, illetve mások reakciójától.

De ha ennyire bejön neked a srác, akkor én csak boldogságot tudok nektek kívánni! Én azt mondom próbáljátok meg, aztán ha nem megy akkor nem kell erőltetni, akkor még mindig szakíthattok. Nem kell mindjárt házasság :) A mások szemétkedésével meg ne foglalkozz, mert mindig azok viselkednek így, akik kevesebbnek érzik magukat másoknál, de mégis hangoztatni akarják a saját felsőbbrendűségüket.

19 éves korod ellenére éretten gondolkodsz, szerintem ebből egy nagyon jó kapcsolat lehet!

Sok boldogságot kívánok, akárhogy is döntesz!

27F

2010. aug. 13. 11:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem két olyan ismerősöm is van, akik fogyatékosan fantasztikus házasságban élnek.

Az egyik egy férfi, aki 17 évesen vakult meg, mert felrobbant az akkor még üvegpohárban árult cola. A feleségét utána ismerte meg és már 40 éve együtt vannak.

A másik szintén férfi, aki vak és olyan modell barátnője van, hogy ihaj.

Mond el a srácnak, hogy nem tudod hogyan kell kezelni a helyzetét és hogy Ő mit vár tőled, értem ezalatt a segítséget, kérdezd meg mindenről bátran. Ha igazán jófej és te igazán szeretnéd, akkor hajrá, nem attól függ a boldogság, hogy lábon jár-e vagy sem.

2010. aug. 13. 13:51
 14/20 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm az utolsó 2 választ is! nagyon hasznosak voltak.

11.15, köszi a kedves jókívánságokat és a biztatást:)

13.51, neked pedig a tippeket:)

Meg is fogjuk beszélni, azt hiszem, a dolgokat. Most jobban megjött hozzá a bátorságom:)

Igazából azt becsülöm még nagyra vele kapcsolatban, hogy az állapota ellenére nem egy levert, depressziós srác, nagyon jó humora van, vidám, kedves fiú.

Csak tényleg biztosan lesznek olyan dolgok amikről kellemetlen lesz vele beszélni, nem is tudom, hogy hozzam majd fel ezeket úgy, hogy ő ne érezze magát kevesebbnek. Mert nagyon nem az,sőt. Sok mindent van tőle tanulnom.

És azt hiszem bele tudnék törődni ha nem lenne képes a szexre úgy, hogy nem csalnám meg. Találkoztunk ma is, szeretem őt. A tökéletes szerelemnek talán pont az az ismertetőjele, hogy szex nélkül is működik.

Bocsi a hosszú kommentért:)

Köszönöm a segítő válaszokat!

2010. aug. 13. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:

a 13:51-es vagyok ismét.

Azt akartam még mondani, amit mondtam is, hogy nyugodtan kérdezd meg a srácot mindenről, ne szégyenlj semmit.

Ő pontosan tudja, hogy milyen állapotban van és azt is, hogy nem nagyon mernének vele kapcsolatot kezdeményezni, mármint komolyabb kapcsolatot. Én úgy tudom, hogy elvileg van gyógyszer, amivel képes a szexre, de ezt nem tudom biztosan.De ezeket a dolgokat, nyugodtan kérdezd, szerintem ő is örülni fog ennek. Én már 4 éve nem voltam együtt a férjemmel, ennek ellenére a legnagyobb támaszom és nagyon szeretem.Hajrááá!!!!

2010. aug. 14. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én, férfiként, jártam már mozgássérült - konkrétan: combamputált - lánnyal.

IGEN! újra megtenném...

2010. dec. 9. 10:28
 17/20 A kérdező kommentje:

:)

együtt vagyunk, imádom őt, soha senkit nem szerettem úgy mint őt, és engem se szeretett soha annyira senki mint ahogy ő tud szeretni:)

2010. dec. 9. 15:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

szia!

még mindig együtt vagytok?tud szexelni?boldog vagy?:)

2011. aug. 13. 11:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen simán. Miért ne. Bármikor.
2012. febr. 29. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még?
2017. márc. 30. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!