Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb szakítani, ha nem akarom bántani?

Nem. Szerintem bölcs, hogy belátta, hogy nem változik és csak bántja a másikat.
Nem tud és főleg mem akar változni. El kell engedni a másikat, hagy boldoguljon.

Nekem ez olyan fura.
Őszintén nem értem, hogy most ducsekedsz vagy panaszkodsz?
Írod hogy nem érted miért nem hagy el?!
Hát talán még számodra is hihetetlen, hogy talán szeret téged? Az én párom is rohadt nehéz eset. Hosszú évekbe telt megtanulni kezelni. Nála a megszoksz vagy megszöksz volt a megoldás.. megszoktam..
De az a kérdés, te szereted e a párod? Meg mi az hogy ha nem tetszik ott az ajtó?! Ennél gázabb mondat nincs is.
Kicsit mintha nem lenne neked való párkapcsolat. Hisz írod, te aztán még csak véletlenül se fogsz megváltozni.

Hm, igazából mivel az utolsó három ember még most sem tudott a kérdésre válaszolni, nyilván meghaladta a kérés a képességeik mértékét. Nem csevegésből raktam ki. Ha magánvéleményt kérnék, akkor arról szólna a kérdés.
Bár igazából hála az ilyen válaszoknak, szerintem megtartom. Végülis ha ennyi esze van, addig nyomorgatom, amíg csak akarom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!