Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobb szakítani, ha nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb szakítani, ha nem akarom bántani?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon megváltozott a viselkedésem a rossz irányba. Közrejátszottak külső hatások, problémák, stressz, rossz tapasztalatok, reménytelenség stb. Illetve azt vallom eleve nem vagyok egy kedves természet és úgy érzem nem tudok/akarok másmilyen lenni. Ezzel egyedül az a bajom, hogy elég rossz hatással vagyok a páromra. Mérgező, kedvromboló ember vagyok sokszor az életében. Nyilván vannak jó tulajdonságaim is, én mégis úgy gondolom nincs egyensúlyban az amit elveszek tőle azzal, amit adni tudnék. Ilyenkor ha tekintettel vagyok rá, jobb szakítani?

2020. dec. 21. 07:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Szerintem bölcs, hogy belátta, hogy nem változik és csak bántja a másikat.

Nem tud és főleg mem akar változni. El kell engedni a másikat, hagy boldoguljon.

2020. dec. 21. 10:24
 22/30 anonim ***** válasza:
37%

Nekem ez olyan fura.

Őszintén nem értem, hogy most ducsekedsz vagy panaszkodsz?

Írod hogy nem érted miért nem hagy el?!

Hát talán még számodra is hihetetlen, hogy talán szeret téged? Az én párom is rohadt nehéz eset. Hosszú évekbe telt megtanulni kezelni. Nála a megszoksz vagy megszöksz volt a megoldás.. megszoktam..

De az a kérdés, te szereted e a párod? Meg mi az hogy ha nem tetszik ott az ajtó?! Ennél gázabb mondat nincs is.

Kicsit mintha nem lenne neked való párkapcsolat. Hisz írod, te aztán még csak véletlenül se fogsz megváltozni.

2020. dec. 21. 14:53
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Veled nem szeretnék beszélgetni, köszönöm. Ha magadról ilyen véleménnyel vagy valószínűleg én se gondolnám máshogy. Csak nem értem mivel lesz jobb ha szakitasz, nem valtozol, összejossz valaki mással és azzal is ugyanilyen leszel. Nem értem mivel jobb hogy majd nem ezt a csajt teszed tönkre hanem másikat.
2020. dec. 21. 15:24
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Te nem szereted a párod. Ha szeretnéd, gondolkodás nélkül, magadtól változnál, mert akit szeretsz annak a legjobbak akarod. Te egyedül önmagad szereted.
2020. dec. 21. 16:32
 25/30 A kérdező kommentje:

Hm, igazából mivel az utolsó három ember még most sem tudott a kérdésre válaszolni, nyilván meghaladta a kérés a képességeik mértékét. Nem csevegésből raktam ki. Ha magánvéleményt kérnék, akkor arról szólna a kérdés.

Bár igazából hála az ilyen válaszoknak, szerintem megtartom. Végülis ha ennyi esze van, addig nyomorgatom, amíg csak akarom.

2020. dec. 22. 07:09
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
Én azért nem válaszoltam mert rohadtul nem az érdekel hogy ezt az egy embert elcseszed e. Hanem hogy hány embert akarsz még tönkretenni. Vagy valtozz vagy kerüld el az embereket. Köszi.
2020. dec. 22. 07:40
 27/30 A kérdező kommentje:
Igazából annyit teszek tönkre, ahányan hagyják, szóval ki mit érdemel. 😏😉
2020. dec. 22. 10:46
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha találsz egy hozzád hasonlót kicsinaljatok egymást. Szerencsére.
2020. dec. 22. 12:55
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a pszichopaták akkor mennek tönkre, ha nincs kit kicsinálni. Ha egymást kicsinálják, abból is töltekeznek.
2020. dec. 22. 14:18
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
De akkor megerdemlik egymást. A normális embereket viszont kerulniuk kellene.
2020. dec. 22. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!