Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim olyat vagott a fejemhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim olyat vagott a fejemhez, ami utan nem tudom mit tegyek, szakitanom kellene?

Figyelt kérdés
Tavkapcsolatban elunk, en 21 o 22.most nalunk van mar 4-5 honapja, de egybe veve egy eve vagyunk egyutt. Ritkan mutatja ki, hogy szeret, de azt is ugy, amit en elvarnek a baratomtol. Direkt felidegesit olyanokkal amikkel tudja, hogy fel tud. A szennyeseit nekem kell kivinnem, a rekasokat szintugy, pedig mar szoltam neki, mindig azt mondja majd holnap. Online orai vannak, es van egy lany akivel nagyon sokat beszel, es vele valamiert feltekennye is akar tenni. Ma is reggeltol 6ig online oraja volt, de kozben LOLozott... Aztan negyed nyolc korul befejezi, odajon mellem, es addig tiktokot neztem, meg videokat. Oda jon, es megkerdi, hogy egesz nap ezt akarom csinalni?! Aztan ezen ossze kaptunk, majd azt mondja, hogy alig varja, hogy vissza menjen haza, na erre aztan nem is mondtam semmi. Nagyon nem tudom hogy mit csinaljak, szakitamom kellene? Most azt tennem, de mi van, ha csak egy pillanatnyi indulatbol megteszem, es aztan megbannam.

2020. dec. 16. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Mi a tököm az a rekas? Tanuljatok már meg írni, légyszíves!
2020. dec. 16. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Amikor huszonévesektől ilyeneket olvasok, esküszöm boomernek érzem magam 32 évesen... tizenéveseknél szokott ilyen hiszti lenni.
2020. dec. 16. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Szarba se néz tèged. Minek maradnàl vele? Hogy a csicskàja meg a guminője legyél?
2020. dec. 16. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
A pasidnak lelki problémái vannak, amiket rajtad vezet le. Önmagával vannak gondjai. Te tudod, hogy mellette maradsz-e így.. Mindenesetre nem szeret téged, az szinte biztos.
2020. dec. 16. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
98%

Szóval van egy link kisfiú, aki odaköltözött pár hónapja hozzád és eltartod, kinyalod a valagát és ő ezért még meg is próbál csalni azzal a másik kislánnyal.

A szüleid miért tartanak el még egy kisfiút is, aki ráadásul vadidegen?? Még csak nem is a barátod.

2020. dec. 16. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
A távkapcsolat NEM kapcsolat. Keress egy érett férfit a közeledben!
2020. dec. 16. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
98%
Ja hogy ti tartjátok el és úgy köszöni meg, hogy ilyet mond? Kirúgnám, mint macskát sz.rni. Igazi kis gyökér.
2020. dec. 16. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
97%

"szakitanom kellene?"

Igen.

2020. dec. 16. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi az a rekas de ha legközelebb elől hagyja és elvárja, hogy te vidd ki, vágd bele az arcába. Tornyozd az összes szennyesét a billentyűzetére, hogy ne tudjon játszani, ha újra ledobja a földre rakd vissza, aztán ha problémázik mondd meg neki, hogy nem vagy a csicskája és takarodhat nyugodtan haza ha nem képes emberszámba venni.

Igazából kezdheted az utóbbi két mondattal is, de a szennyespakolgatás vicces lenne.

2020. dec. 16. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Tiktok meg lolo, hmm...összeilletek.
2020. dec. 17. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!