Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolog az, hogy egy 40-es pasi 20 éves lányokról fantáziálgat?
Figyelt kérdés
Férjem 40-es évei második felében van (én 10 évvel fiatalabb vagyok nála) és 20 éves lányok felnőtt videóit részesíti előnyben, illetve a hétköznapokban is megakad a szeme egy-egy ilyen leányzón (a jelenlétemben nyilván nem, de beszéltünk már korábban erről). Nem csal meg ez biztos és itthon is megkap/megkapott mindent amire szüksége van/volt és én magam is figyelek a külsőmre, így nem innen fúj a szél. Vannak olyan időszakok amikor ez a szex hátrányára megy már, mert inkább választja fáradtságra, nem jó időzítésre és egyéb kifogásokra hivatkozva az egyéni örömszerzést a fiatalok látványára mintsem hogy szexeljünk egymással. Pedig nem mondanám unalmasnak és egyhangúnak az együttléteinket és a visszajelzéseiből ítélve ő sem tartja annak azokat. Szerinte ez csak fantázia és vágy, de semmi több. Szerinte fölösleges jelentőséget tulajdonítanom neki.Engem ez így zavar pedig, mert azt érzem hogy nem rám van szüksége. Szerintetek?2020. dec. 20. 14:24
21/22 anonim válasza:
#20 szerintem egy idő után alapvetően a legtöbb kapcsolatban az egyik fél kezdeményez, mert általában az egyik fél akarja sűrűbben.
lehet valahogy azt lehetne, hogy levenni erről az egészről minden súlyt és valahogy lazán beszélni vele erről az egészről, hogy ok hogy nézi, de figyeljen oda rád és ha adsz valami jelent akkor lépjen, mert akkor már nagyon kaparod a falat.
meg még egyszer azt tudom mondani, hogy annak örülhetsz, hogy ennyi idő után azért még mindig mind a ketten szexuális lények maradtatok, mert sokaknál meg teljesen kiveszik a vágy úgy általában a szex iránt.
22/22 anonim válasza:
Teljesen az és örülj, hogy nem fiatalabb a korhatár...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!