Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem nélkül érdemes élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül érdemes élni vagy kilehet bírni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 17:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
A szeretet legbensőbb misztikumáról van szó. Mert aki meg tanulta tisztelni, becsülni, szeretni önmagát, az lesz képes másokat is. Ez elég alapot ad arra, hogy a szeretet oltalmába kívánj élni. Ebben az oltalomban kapható meg a szeretet csodás ajándéka a szerelem. Ez olyan, mint a szeretet kertjébe egy tökéletes harmonikus tavasz. Ez a tavasz tovahaladhat de, gyümölcsei révén két ember számára egy ki teljesedett feltételnélküli szeretetté változik. Erről végtelenül lehet beszélni. Maradj meg szeretetben és te is, részesülsz ajándékában, a szerelemben. Ne hajszold, ne kutasd, a szerelem majd jelentkezik. Remélem valamit, kihámozol ebből. Igaz tiszta szerelmet kívánok
2010. aug. 12. 17:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Én szerelmes voltam, majd' belepuszultam néha, de nem akartam, hogy vége legyen. Vége lett, és azóta még nem voltam szerelmes, úgy érzem mindegy mi fog velem történni, ha már Ő nem lehet az enyém, akkor az egész nem ér semmit...
2010. aug. 12. 18:10
 13/19 A kérdező kommentje:
sokszor mondtam hogy nem leszek szerelmes,mindig olyan emberbe lettem 2szer az akibe nem lehetett volna=(már lassan kezdem azt hinni hogy nem érdemes szerelmesnek lennem mert csak szenvedek miatta:S
2010. aug. 12. 19:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Biztos ki lehet valahogy brni, de nekem egyre nehezebben megy.
2010. aug. 12. 19:40
 15/19 anonim ***** válasza:
*bírni
2010. aug. 12. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni valameddig, én lassan két éve járok a barátommal én nem szeretem már legalább másfél éve. Másra vágyom és mást szeretek. És nem vagyok boldog sosem. Ugy érzem, csak akkor lehetek boldog ha a szerelmem végre az enyém lehet. 17/L
2010. aug. 12. 20:26
 17/19 A kérdező kommentje:

20:26 miért nem hagyod ott?

nah látod,én nem lehet a szerelmemmel és nem leszek boldog=(

2010. aug. 12. 20:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves fiatalok! Többes számban fogalmazok, mert a téma, amit felvetett a kérdező, nem egyedi kérdés. Szerintem vegyétek számításba, hogy ti magatok is folyamatosan formálódtok így minden változó. Ha úgy érzed, ki ábrándultál egy kapcsolatból és érdeklődéssel vagy egy új, másik iránt, akkor el kell gondolkodni, összegezni, mi lett más. Ezeket ne kudarcként éljétek meg. Tanuljatok belőle. Vegyétek észre a változást, ahogy személyiségetek formálódik. Otthoni, iskolai, baráti társaságotok, média, divatok, csak néhány dolog, ami a környezeted miliőjében formál benneteket. Az eredeti kérdéshez vissza kanyarodva azt mondanám, hogy ki kell bírni és egy jó barát át, tud segíteni ezen. Amíg nem jön a nagy szerelem, addig keres barátokat.
2010. aug. 13. 17:30
 19/19 anonim válasza:

Ha a "ki lehet bírni" alatt a szerelmet érted, akkor nem igen lehet kibírni, éjjel nappal kínoz... De én sokkal jobban érzem magam, ha nem vagyok szerelmes, lehet ez azért van mert eddig mindig csalódtam, csak fájdalmat okozott...

Viszont egyszer "mindenki" megtaláljs az "igazit" amit én erősen kétlek, úgyhogy én inkább szerelem nélkül éldegélek... csaksajnos ez nem mindig megvalósítható, nem lehet mindig csukott szemmel járkálni, meg nem mindig lehet elnyomni ezt a gyilkos érzést... De lehet ha egyszer

mégis összejönne valami, akkor lehet másképp álnák a dolgokhoz, de így...

2013. jan. 15. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!