Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szexnek , mennyire van meghatározó szerepe egy kapcsolatban ?
Figyelt kérdés
Párommal , jó 40.s pár vagyunk és 8 - éve élünk együtt . Amikor megismerkedtünk egymással , már közölte velem , hogy ő gyermeket s családot szeretne és ere nem akar sokat várni , mert ketyeg a biológiai órája . Majd hamar össze is melegedtünk és pár hónap múlva , teherbe is esett . Addig , volt mikor a párom kezdeményezett az ágyban , nő létére , de ezzel nem is volt baj , egészen a szülésig . Azóta viszont , jó ha 3 - havonta enged közel magához és akkor is azt várja , hogy mikor lesz már vége az együtt létünknek ! Van mikor csak nadrágon keresztül , meg simogatom a fenekét , bókolok neki s már is el tolja a kezemet és felemelt hangon annyit mond , mondtam már , hogy hagyjál ! Valamint ha meg is történik nagy nehezen az együttlétünk , egyáltalán nem élvezi , mintha nem is ott járna fejben ! Vagy benyitok a fürdőbe , mikor fürdik , már is eltakarja magát a törölközővel és kiküld ! Lehet , hogy párom csak gyorsan gyermeket akart valakitől és a továbbiakban , nem kellek neki ? Vagy soha nem is tetszettem neki , vagy már nem tetszek ? Kedves hölgyek és férfiak , ti mit gondoltok erről , tényleg lehet ilyen egy nő , hogy csak addig és azért kell neki egy férfi , ameddig gyermeket nem csinál neki ? Vagy nektek mik a meglátásaitok ? Mert már nem tudom , mit gondoljak ! Többször kérdőre vontam már , de mindig azt mondja , minden rendben , csak egyszerűen nem kívánja a szexet !Pedig érzem , s tudom,hogy ez mégsem normális dolog , mert ha pl: nekem nem megy valamiért , akkor azt megbeszélem vele , mert kb: ennyivel tartozunk egymásnak , de látszólag párom , nem is akarja , hogy felvetődjön ez a téma ! Szerintetek , ti mire gondolnátok az én helyemben ?2020. dec. 14. 12:32
31/33 A kérdező kommentje:
Először megpróbálom jobban kivenni a részem a gyermek nevelésből ,házi m,unkából, vagy is többet velük lenni , már amennyire tudok . Ez után igyekszem ki deríteni , hogy páromnak mi a baja velem , vagy ha nem velem van a gond , akkor mivel . Ha mind ez , nem vezet eredményre , akkor sajnos kell egy ( B ) - terv , azt hiszem !
2020. dec. 15. 23:26
32/33 anonim 

válasza:

Nézd, helyes a szándék, hogy igyekszel minél több részt vállalni a családi munkából, és minél több időt lenne a gyerekeiddel. Ezt már nagyon régen meg kellett volna tenned.
Csak az a baj, hogy ettől nem fog jobban kívánni a feleséged. Szerintem, elkéstél már ezzel, kiszeretett belőled, nem kíván.
Gondolj bele. Te utálod (vagy megutáltad) a tökfőzeléket, és próbálnak rávenni, hogy de attól csak edd meg. Elvisznek egy fényes étterembe, ízlésesen felszolgálják, stb. Megeszed? Ugye, hogy nem.
Ezért nincs ilyenkor már értelme semmilyen alkunak, igyekezetnek, terápiának, nagy beszélgetéseknek.
Sajnálom, gondolkodj el a B-terven, én ezt tenném, ezt teszem...
33/33 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti , erősen gondolkozok a B terven is . Köszönöm az őszinte véleményt .
2020. dec. 18. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!