Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szexnek , mennyire van meghatározó szerepe egy kapcsolatban ?

"Amikor megismerkedtünk egymással , már közölte velem , hogy ő gyermeket s családot szeretne és ere nem akar sokat várni , mert ketyeg a biológiai órája"
Én nem olvasom ebben a mondatban sehol, hogy szexet akart, meg pasast. Gyereket akart, azt meg is kapta.
Ő maximálisan őszínte volt, te meg hülye, hogy nem vetted észre, hogy itt spermadonor/eltartó szerepkörre van nyitott pozíció.

#7. vagyok, jó volt a tippem.
Nekem akkor csökken le nagyon a libidóm, amikor a párommal egész héten alig beszélgetünk, közös programok nincsenek (egyáltalán nem vagyok nagyigényű, egy nagy séta a közelben például tök ingyen van, mégis jól tud esni).
Aztán hétvégén megérkezik hozzám (nem élünk együtt, gyerek sincs), nagyot ásít, befekszik az ágyba, és rögtön a mellemhez vagy a nemi szervemhez vándorol a keze. Aztán csodálkozik, hogy nem élvezem, nem kívánom. Aztán rendszerint alszik. (Igen, tervezek erről beszélni vele, mert ez így nem állapot.)
Ezek után én teljesen megértem a feleségedet...

Tipikusan az a helyzet, amikor mindenkinek igaza van. Sajnos, én is hasonló cipőben vagyok, mint hozzám hasonlóan sokan mások.
A hölgyek szemszögéből: Igen, többet kellett volna lenned a családoddal, jobban részt venni a mindennapokban. Igen ám, de ezt úgy, hogy közben nehogy véletlenül is kevesebb pénzt vigyél haza. Ez pedig csak nagyon keveseknek megy, hogy kevés munkával sok pénzt keressenek.
Az én véleményem, és olvasatom szerint, a hölgynek sürgősen gyerek kellett, és ehhez pedig választott egy főként egzisztenciálisan elfogadható jelöltet.
Megalkudott.
Nem baj, ha nincs nagy szerelem, vagy vonzódás, kedves, rendes, jól szituált srác, jó lesz. Nem hibáztatom, sajnos a nők alaptermészete ilyen.
Sajnos, a feleséged már egyáltalán nem vonzódik hozzád. Ez tény, te is tudod, ezzel nem tudsz mit csinálni.
De apuka lettél. Ha a házasságod tönkre is fog menni, de ott van a gyermeked (gyermekeid), és neki szüksége van apára is. Bánni fogod, ha hagyod magad belehajszolni a minél több pénz megszerzésében közben pedig a gyerek(ek) nélküled nőnek fel.
Megoldás? Tudom nem hangzik szépen, de ha egy nő ennyire kivonja magát a szexuális élet alól, hűséget sem várhat el tőled.
Aztán ha kicsit nagyobbak lesznek a gyerekek, és van még erős, bizodalmad, kezdd újra az életed.
Én ezt tenném...

Igen, csak gyereket akart, esetleg túlságosan beleragadt az anyaszerepbe. Mindenesetre rohadt egy helyzet. Próbáljátok erről őszintén beszélni, DE úgy érzem, nem lesz ez jobb. Aztán te leszel a szemétláda, mert otthagyod, ráadásul otta gyerek is.
Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok, de mi nem a szexel állunk hadilábon, hanem a gyereknevelésbeli nézeteink egyre inkább nem egyeznek.
Én fontolgatom a szakítást, mert ő balhézik a gyerekkel is feleslegesen, aztán persze mi is egymással. De hát ott a gyerekek 💔
Amúgy a szex egy fontos, de nem kizárólagosan szelete a párkapcsolatnak. Volt olyan barátnőm anno, akivel a borzalmas szexuális élet miatt szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!