Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szexnek , mennyire van meghatározó szerepe egy kapcsolatban ?

Figyelt kérdés
Párommal , jó 40.s pár vagyunk és 8 - éve élünk együtt . Amikor megismerkedtünk egymással , már közölte velem , hogy ő gyermeket s családot szeretne és ere nem akar sokat várni , mert ketyeg a biológiai órája . Majd hamar össze is melegedtünk és pár hónap múlva , teherbe is esett . Addig , volt mikor a párom kezdeményezett az ágyban , nő létére , de ezzel nem is volt baj , egészen a szülésig . Azóta viszont , jó ha 3 - havonta enged közel magához és akkor is azt várja , hogy mikor lesz már vége az együtt létünknek ! Van mikor csak nadrágon keresztül , meg simogatom a fenekét , bókolok neki s már is el tolja a kezemet és felemelt hangon annyit mond , mondtam már , hogy hagyjál ! Valamint ha meg is történik nagy nehezen az együttlétünk , egyáltalán nem élvezi , mintha nem is ott járna fejben ! Vagy benyitok a fürdőbe , mikor fürdik , már is eltakarja magát a törölközővel és kiküld ! Lehet , hogy párom csak gyorsan gyermeket akart valakitől és a továbbiakban , nem kellek neki ? Vagy soha nem is tetszettem neki , vagy már nem tetszek ? Kedves hölgyek és férfiak , ti mit gondoltok erről , tényleg lehet ilyen egy nő , hogy csak addig és azért kell neki egy férfi , ameddig gyermeket nem csinál neki ? Vagy nektek mik a meglátásaitok ? Mert már nem tudom , mit gondoljak ! Többször kérdőre vontam már , de mindig azt mondja , minden rendben , csak egyszerűen nem kívánja a szexet !Pedig érzem , s tudom,hogy ez mégsem normális dolog , mert ha pl: nekem nem megy valamiért , akkor azt megbeszélem vele , mert kb: ennyivel tartozunk egymásnak , de látszólag párom , nem is akarja , hogy felvetődjön ez a téma ! Szerintetek , ti mire gondolnátok az én helyemben ?
2020. dec. 14. 12:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
#19. A megcsalás szerintem nem célravezető, inkább sunyiság. Viszont ha már ez a módi, akkor a pasi sem várhatja el a hűséget a nőjétől. Hiszen ennyi erővel a feleség is találhat maga mellé olyan pasit, aki érzelmileg képes többet adni, ezáltal vele a szex sem elvégezendő feladat, hanem újra élvezet lehet.
2020. dec. 14. 14:17
 22/33 anonim ***** válasza:

#21 Még az is lehet, hogy anyuka már régen talált valakit maga mellé...

A megcsalást én úgy értem, hogy odaáll az asszony elé és azt mondja:

"Figyelj, szívem. Látszik hogy már nem szeretsz, és nem kívánsz, nem akarsz lefeküdni velem, keresek magamnak egy szeretőt, tedd azt te is!"

De a kulturált válás, még mindig jobb, csak meglépni nehéz...

2020. dec. 14. 14:39
 23/33 A kérdező kommentje:
Látom , sok a hozzászóló , amit őszintén köszönök mindenkinek . Igen én magam is azt érzem , hogy már egyáltalán nem vonzódik hozzám a párom s talán csak azért van velem , mert egyenlőre , nincsen jobb megoldás számára . Én is elgondolkodtam azon már , hogy oda állok elé és elmondom neki a kész tényeket . Én még igényelném a szexuális együtt létet vele , ha nem is minden nap , bár ha ő is úgy állna hozzá , ahogyan az elején , akkor talán még minden nap is menne , de én megelégednék már a heti két alkalommal is . De ez , hogy egyszerűen nem is enged közel magához , az ágyunk 4 - személy részére is alkalmas lenne , akkora , ám párom ki jelentette , hogy az ágy közepétől a széléig az egyik fele az ő térfele , a másik az enyém és átmenni a másik térfélre nem ér ! De az is elképzelhető , hogy keresnék szeretőt , de általában az is ki szokott derülni idővel . Meg aztán én nem biztos , hogy ugyan úgy tudnék a szemébe nézni , mintha mi sem történt volna . És ott vannak a gyerekek , általában mindig a vétlen gyermekek isszák meg a levét , ha egy családnak vége lesz és én , nem biztos , hogy képes lennék elhagyni a gyermekeimet . Viszont : volt egy kollégám , aki a felesége mellé , odavitt még egy nőt , így tehát két nővel élt , hosszú éveken át . Lehet , hogy ez is egy megoldás lenne , de ezzel viszont , nagyon megaláznám páromat . Vagy igyekeznem kell , hogy minél többet legyek együtt a családommal , mert lehet , hogy el idegenedtünk egymástól , úgy , hogy észre sem vettük . Bár , nem tudom remélni merjem -e még , hogy van -e innen még , vissza út ?!
2020. dec. 14. 18:12
 24/33 anonim ***** válasza:
mert ő nem aláz meg téged igaz naivka? te egy balek,papucs,lúzer vagy.hajt téged dolgozni,menj hétvégén is mert kevesebb lessz a pénz...neki csak az számit..tedd le a pénzt,aztán verd ki magadnak..páros lábbal rúgnám ki az ilyen nőt...f
2020. dec. 14. 21:11
 25/33 anonim ***** válasza:

"minden rendben , csak egyszerűen nem kívánja a szexet"

Sajnos nincs minden rendben.

Én is hajlok afelé, amit az egyik fenti hozzászóló írt: megalkudott. Gyerek kellett neki minél hamarabb és egy pasi aki viszonylag jól keres.

"De az is elképzelhető , hogy keresnék szeretőt , de általában az is ki szokott derülni idővel" Nem, ha normálisan van kezelve a helyzet.

Előbb vagy utóbb de eljön az az idő, mikor már annyira fogsz vágyni egy nővel való együttlétre, hogy megléped. 40-es aktív pasas vagy, a legjobb éveidet taposod. Jogos az igényed arra, hogy együtt legyél egy nővel.

2020. dec. 14. 22:31
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért van egy jó hír is:

Ez nem fog mindig így maradni, előbb vagy utóbb valami történni fog. Vagy ő, vagy te, vagy mindketten találkoztok valakivel, és kártyavárként fog összeomlani a házasság.

Vagy a szexmentes élet miatt annyira meggyűlölitek egymást, hogy nem marad más, mint a válás.

De ahogy fentebb írtam is: igyekezz addig is minél jobb kapcsolatot kialakítani a gyermekeiddel, legyél velük minél többet, szeresd őket, mert ha mégis válásra kerül a sor, ahogy olvasok az asszonykádról, semmi jóra ne számíts tőle!

Ja, és kezd el gyűjteni külön pénzt is, csak magadnak. Hidd el, szükség lesz rá...

2020. dec. 15. 09:04
 27/33 A kérdező kommentje:
Nem vigasztaltatok meg , azt meg kell mondani , de viszont az őszinte véleményeiteket osztottátok meg . Sajnos tegnap este is , mikor fürdés után be feküdt az ágyba és én is , meg akartam simogatni a fenekét és mondtam is neki , hogy milyen régen érhettem hozzá és mennyire vágyok rá , hogy megérinthessem ! Ere párom : na most fejezd be , hagyjál aludni és inkább te is aludjál ! - felelte . Én csak azt nem értem , hogy , hogyan lehet esetleg úgy gondolkodni , hogy jaj istenem , ketyeg a biológiai órám , gyorsan akarok szülni gyerekeket , nehogy ki csússzak az időből ,, majd keresek magamnak egy pasit , aki teherbe ejt , addig akarom , hogy szexeljen velem , akár minden nap , a nap bármely szakában és bárhol , még ha kell , akkor a szabadban is és még kezdeményezem is ha a helyzet úgy kívánja és még élvezem is . De miután szültem , már a pasival nem akarok szexet , sőt nem akarom , hogy hozzám érjen !!! Na én ezt a felfogást nem tudom , hova tenni ! Tehát ha előtte neki is jólesett , hogy lefeküdtünk egymással , mert élvezte ő is , vagy nem tudom , hogy az ilyesmit egy nő mennyire tudja , vagy képes -e megjátszani ,, de teljesen oda adta magát nekem akkor , azt láttam rajta és éreztem , majd szülés után , mint derült égből a villám csapás , egyszerre mind ennek , vége lett ! Komolyan , olyan , mintha undorodna tőlem , de nem értem , hogy miért és ő sem hajlandó erről nyilatkozni ! Mindig csak , nem - nem , nem akarom , hagyjál, valamint szándékosan úgy öltözködik , olyan ruhákat vesz fel , amiről tudja , hogy nekem nem igazán tetszett rajta ! Ennek ellenére páromnak még elég jó alakja van szerintem , kívánatos számomra , de mit ér a szépség , ha nincsen mellette szeretet ?!
2020. dec. 15. 12:19
 28/33 anonim ***** válasza:

#27 Szerintem nem próbálkozni kellene nála, mert úgysem érsz vele célt.

Ültesd le, beszéljétek meg a dolgot, fejtse ki ő is, hogy pontosan mi a problémája. Valószínűleg az, amire tippeltünk már korábban is. Nálunk nőknél általában(!) fontosak az érzelmek is a szexhez, és nekem sem esik jól, ha egész héten hanyagol a férfi, majd hétvégét azonnal a fogdosással kezdi. Olyankor úgy érzem, hogy nem engem szeret, mint nőt, hanem a testi adottságaim. Oké, az is a részem, de azért több vagyok egy nemi szervnél és két mellnél.

Ha pedig nem vevő a beszélgetésre, akkor adj neki ultimátumot.

2020. dec. 15. 12:29
 29/33 anonim ***** válasza:

Tudod, én is hasonló cipőben vagyok, mint te, de azért velem nem durva, és közönséges a feleségem.

Valamivel nagyon belegyalogolhattál a lelkivilágába, vagy csak szimplán ennyire nem szeret, és nem is tisztel, sőt talán már szeretője is van. Akkor ilyenek a nők...

De ezt azért ne tűrd el!

Ha már nem is szeret, és nem is kíván, akkor sincs joga így viselkedni, és ilyen hangnemben beszélni veled!

2020. dec. 15. 12:31
 30/33 anonim ***** válasza:

"na most fejezd be , hagyjál aludni és inkább te is aludjál !"

Egy ilyen kellemes elutasítás után vagy azonnal leültetem és addig beszéltetem míg ki nem nyögi mi baja, vagy instant keresek egy szeretőt magamnak. HA nem lenne gyerek azonnal kirúgnám a francba.

2020. dec. 15. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!