Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szexnek , mennyire van meghatározó szerepe egy kapcsolatban ?

#21 Még az is lehet, hogy anyuka már régen talált valakit maga mellé...
A megcsalást én úgy értem, hogy odaáll az asszony elé és azt mondja:
"Figyelj, szívem. Látszik hogy már nem szeretsz, és nem kívánsz, nem akarsz lefeküdni velem, keresek magamnak egy szeretőt, tedd azt te is!"
De a kulturált válás, még mindig jobb, csak meglépni nehéz...

"minden rendben , csak egyszerűen nem kívánja a szexet"
Sajnos nincs minden rendben.
Én is hajlok afelé, amit az egyik fenti hozzászóló írt: megalkudott. Gyerek kellett neki minél hamarabb és egy pasi aki viszonylag jól keres.
"De az is elképzelhető , hogy keresnék szeretőt , de általában az is ki szokott derülni idővel" Nem, ha normálisan van kezelve a helyzet.
Előbb vagy utóbb de eljön az az idő, mikor már annyira fogsz vágyni egy nővel való együttlétre, hogy megléped. 40-es aktív pasas vagy, a legjobb éveidet taposod. Jogos az igényed arra, hogy együtt legyél egy nővel.

Azért van egy jó hír is:
Ez nem fog mindig így maradni, előbb vagy utóbb valami történni fog. Vagy ő, vagy te, vagy mindketten találkoztok valakivel, és kártyavárként fog összeomlani a házasság.
Vagy a szexmentes élet miatt annyira meggyűlölitek egymást, hogy nem marad más, mint a válás.
De ahogy fentebb írtam is: igyekezz addig is minél jobb kapcsolatot kialakítani a gyermekeiddel, legyél velük minél többet, szeresd őket, mert ha mégis válásra kerül a sor, ahogy olvasok az asszonykádról, semmi jóra ne számíts tőle!
Ja, és kezd el gyűjteni külön pénzt is, csak magadnak. Hidd el, szükség lesz rá...

#27 Szerintem nem próbálkozni kellene nála, mert úgysem érsz vele célt.
Ültesd le, beszéljétek meg a dolgot, fejtse ki ő is, hogy pontosan mi a problémája. Valószínűleg az, amire tippeltünk már korábban is. Nálunk nőknél általában(!) fontosak az érzelmek is a szexhez, és nekem sem esik jól, ha egész héten hanyagol a férfi, majd hétvégét azonnal a fogdosással kezdi. Olyankor úgy érzem, hogy nem engem szeret, mint nőt, hanem a testi adottságaim. Oké, az is a részem, de azért több vagyok egy nemi szervnél és két mellnél.
Ha pedig nem vevő a beszélgetésre, akkor adj neki ultimátumot.

Tudod, én is hasonló cipőben vagyok, mint te, de azért velem nem durva, és közönséges a feleségem.
Valamivel nagyon belegyalogolhattál a lelkivilágába, vagy csak szimplán ennyire nem szeret, és nem is tisztel, sőt talán már szeretője is van. Akkor ilyenek a nők...
De ezt azért ne tűrd el!
Ha már nem is szeret, és nem is kíván, akkor sincs joga így viselkedni, és ilyen hangnemben beszélni veled!

"na most fejezd be , hagyjál aludni és inkább te is aludjál !"
Egy ilyen kellemes elutasítás után vagy azonnal leültetem és addig beszéltetem míg ki nem nyögi mi baja, vagy instant keresek egy szeretőt magamnak. HA nem lenne gyerek azonnal kirúgnám a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!