Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy ha beteg vagyok, a párom ordibál velem, és ráadásul hibáztat érte?

Figyelt kérdés
Egyre nehezebben viselem, többször beszéltem vele erről, hogy ilyenkor pont nyugalom, és kedvesség kellene. De hiába. Én már annyi mindenben kiálltam mellette, hogy ezért is nagyon rosszul esik. Hétfőn belázasodtam, ő magamra hagyott, úgy hogy covid gyanú volt, és van alapbetegségem, volt mitől félnem, és lázasan, betegen magamra hagyott.😒

2020. dec. 11. 11:30
1 2 3
 21/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Persze tudom, hogy nem könnyű és ebbe nincs jogom beleszólni, de gondold át, hogy idővel mi a jó neked,szerintem csak rosszabb lesz.
2020. dec. 11. 15:48
 22/28 anonim ***** válasza:

Hat nemtudom az en ferjem is ilyen volt de en ugy megundorodtam tole mint egy leprastol😅😅

Ha te birod az ilyesmit szived joga.. de szerintem nem kene..

2020. dec. 11. 15:58
 23/28 anonim ***** válasza:
62%
Ha megnyugtat, az én férjem is egy ilyen tulok. Jelenleg úgy vagyok, hogy van egy komoly nőgyógyászati problémám, amivel lehet nagyműtétem lesz. Elszállt a vérnyomásom, szar az ekgm, a papíron leírták, hogy infarktus nem kizárt. Erre annyi volt a hozzáfűzni valója, hogy hát te jól szét vagy esve. Illetve még viccből közölte, hogy mutassak olyan ekgt, amin egyenes a vonal,mert ő annak örülne. És még ezek után sem érez együtt velem. Annyira nem hajlandó, hogy egy kis szelet j kenyeret csináljon nekem. Ja és emellé még a közvetlen kollégám, akivel együtt dolgozunk, covid gyanúval otthon van. És azért kicsit megijedtem, hogy mi lesz, ha elkapom én is.
2020. dec. 11. 16:39
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tudja kezelni a helyzetet,és azért is mert tehetetlen,dühös lesz és az ordibàlásban nyilvànul meg.Vagy lehet azt hiszi nem,vagy beteg,csak fel akarod magadra hívni a figyelmet.
2020. dec. 11. 20:21
 25/28 anonim ***** válasza:
De utolso miert vagy vele? 😅
2020. dec. 11. 20:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem egy jóindulatú manus, az tuti.
2020. dec. 11. 21:55
 27/28 anonim válasza:
100%
Én is sajnos tapasztaltam már hogy a párom nem áll mellém mikor beteg vagyok. Én sem vagyok hisztis, csak jól esne egy kis együttérzés. Sokszor hallom.tőle hogy szedd össze magad, mert te vagy a család motorja. Ezzel lerendezte. Már nem is beszélek sokszor neki a bajaimról,mert úgy sem.ért meg. Így sokszor magamra vagyok ítélve a betegségekkel.Ezek a problémák az ember lelkét megbetegítik, és ebből alakul ki a további más betegség.
2020. dec. 12. 19:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Hogy vagy most, kérdező? Mi történt azóta?
2021. jún. 17. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!