Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy ha beteg vagyok, a párom ordibál velem, és ráadásul hibáztat érte?
Figyelt kérdés
Egyre nehezebben viselem, többször beszéltem vele erről, hogy ilyenkor pont nyugalom, és kedvesség kellene. De hiába. Én már annyi mindenben kiálltam mellette, hogy ezért is nagyon rosszul esik. Hétfőn belázasodtam, ő magamra hagyott, úgy hogy covid gyanú volt, és van alapbetegségem, volt mitől félnem, és lázasan, betegen magamra hagyott.😒2020. dec. 11. 11:30
11/28 anonim válasza:
Akivel lehet azzal ordibálnak.
12/28 anonim válasza:
Hagyd ott a francba. Ez az ember nem fog változni.
13/28 A kérdező kommentje:
Ha ugyanúgy reagálok mint ő, az csak olaj a tűzre. Már nincs ötletem. Nem megy szép szóval, nem megy csúnyán, amit a fejébe vesz az úgy van... Anyukájával volt régen emiatt orvosnál, de azt mondta, hogy átverte azt is, mert azt mondta amit hallani akart..
2020. dec. 11. 13:10
14/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok betegeskedő sem, ez az 1 műtétem volt 43 év alatt, és 2-3 évenként egy megfázás, nem értem a reakcióit emiatt sem. Azt mondta azért lettem lázas mert nem szedek elég C vitamint (pedig szedem 2 éve folyamatosan), meg biztos azért, mert nem akartam másnap menni a fogorvoshoz.. Tény hogy attól mindig félek, de lázat nem tudok produkálni.. Ő eleve eldönti, hogy mi mitől van, de nem orvos, és miért nem mellettem van a bajban, miért ellenem kell beszéljen? Nem érzem igazi társnak. :(
2020. dec. 11. 14:05
15/28 anonim válasza:
"mert anyukájával is ordibált, miután bevitte a mentő infarktussal."te választották egy ilyen pasit.
16/28 anonim válasza:
Itt komoly bajok vannak. Egyrészt vannak olyan emberek, akik nem tudják a betegségeket elfogadni és idegesíti, ha más is az, ilyen embert ki kell dobni. Veled az a baj, hogy érzed nem jó ez így, de inkább elviseled, megváltoztatni nem fogod tudni.
17/28 anonim válasza:
Nem normalis a ferjed, ahogy reagal, amit tesz, ahogy el. Nem vagy normalis te sem, hogy ilyet valasztottal, elturod es amikor szajat magadon tapasztalod a karos viselkedesenek a kovetkezmenyet meg akkor is vele maradsz. Gondolom az elsot vartad valasznak, a masodik reszet meg nagyon nem. Pedig szerintem az a fontosabb.
18/28 A kérdező kommentje:
15-ös szerinted ezzel kezdte az ismerkedést? Évekkel később mesélte el, próbáltam a hozzáállásán változtatni, de feladom már.
2020. dec. 11. 15:19
19/28 A kérdező kommentje:
16-os, sajnos van az a helyzet, hogy egyedül nem tudsz mindent megoldani, könnyebb ezt mondani, de minden helyzet más és más. Ő nem iszik, nem nőzik, és állítja, hogy szeret engem mindennél jobban, a viselkedése ellenére is, csak ezekkel a helyzetekkel már nem tudok mit kezdeni. Nem gondolja át a tetteit, hogy engem hogyan érint.. és nem is akarja megbeszélni.
2020. dec. 11. 15:27
20/28 A kérdező kommentje:
Amúgy még nem a férjem, el akar venni, de én mindig elbizonytalanodom, mert vannak jó dolgok, de sok rossz is, nem annyira akarom. De akkor felmerül a kérdés hogy miért vagyok vele? Ezt át fogom gondolni alaposan. Köszönöm a hozzászólásokat.
2020. dec. 11. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!