Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotokat szeretitek, de a családja borzalom?
Nem kötelező szoros kapcsolatot tartani velük. Én pl nem szeretem a jópofizást, képmutatást. Bizonyos szinten a férjem családjánál is van gond, ( folyton csesztetnek a gyerek témával, nem fogják fel, hogy nem szeretnénk), ezt meguntam, így az évek alatt eléggé megkoptak a látogatásaim. Konkrétan egyszer megyünk hozzájuk szenteste, illetve anyós jön a párom szülinapjára nyáron, és ennyi. Ezen felül csak a férjem ugrik be havi 1-2 alkalommal 1 órára munka után.
Az az igazság, hogy ha nem lenne semmi gáz, akkor sem mennék gyakran, egyszerűen azért mert nem vagyok társasági ember. Ők meg sokat lógnak egymás nyakàn, már minden gyerekének párja van, együtt is élnek velük, de vagy heti 1-2x ott van az egész csapat. Én egyszerűen nem vagyok ez a típus, nekem sok. A mostani covid járvány egyetlen előnye számomra az, hogy még a munkatársaimat se kell elviselni a bezárás idejére.
Anyuhoz és a tesómhoz kb 3 havonta megyek csak. Ők megértik, hisz ebben nőttünk fel, ehhez szoktam hozzá, anyu se volt soha vendégváró/ vendéglátó típus. Ugyanúgy nem szeret nagy társaságban lenni ahogy én sem. Na ehhez képest a férjem családja szöges ellentét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!