Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotokat szeretitek, de a családja borzalom?

Figyelt kérdés
Ezt úgy kell elképzelni, hogy adott egy ember, akibe szerelmesek vagytok, erre vártatok X éve, de nem lehettek felhőtlenül boldogok, mert olyanok a családtagjai, mint akik nem normálisak. Tudom, ez nagyon durva megfogalmazás...de mindennapos példa: teljesen jól megvagyunk, igyekszem, hogy a szülők, rokonok jól érezzék magukat a társaságunkban amikor megyünk hozzájuk, vagy ők jönnek, minden jónak tűnik, majd egyszer csak a semmiből olyan szinten belénk kötnek pár napra rá, hogy brutális. Például három napja nem beszélt párom az apjával és úgy hívja fel az apja, olyan stílusban, mintha három éve le se kakilta volna. Ilyenkor nem csak azt vágja a fejéhez, hogy nem is érdekli a páromat, hanem még azt is, ami tavaly ilyenkor történt. Vagy beszélget valamelyik rokonával messengeren és óvatosan megjegyez valamit a párom, amivel nem ért egyet és úgy, nekitámad az, akivel épp akkor beszélget, mintha legalábbis válogatott mocsokságokat írt volna neki a párom. Nem tudom értitek-e, mi a gond. Tehát azt hisszük legutóbbi személyes találkozó után, hogy minden oké majd a semmiből mintha bombát robbantottak volna elküldik telefonon, messengeren a francba úgy, hogy igazán okuk sincs rá. Ilyenkor velem kapcsolatban is felhoznak olyan dolgokat, amik ezer éve történtek és kisebb hibáim (pl. ekkor vagy akkor az én programom miatt nem tudtunk megjelenni náluk ebédre stb). Nagyon elegem van ebből. Sokszor már olyan szinteken kötnek ki, hogy kedvem sincs őket többé látni. És akkor ezek után ha megpróbáljuk megbeszélni, mi vagyunk a rosszak és ha nem akarjuk látni őket akkor is.
2020. dec. 8. 17:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kötelező szoros kapcsolatot tartani velük. Én pl nem szeretem a jópofizást, képmutatást. Bizonyos szinten a férjem családjánál is van gond, ( folyton csesztetnek a gyerek témával, nem fogják fel, hogy nem szeretnénk), ezt meguntam, így az évek alatt eléggé megkoptak a látogatásaim. Konkrétan egyszer megyünk hozzájuk szenteste, illetve anyós jön a párom szülinapjára nyáron, és ennyi. Ezen felül csak a férjem ugrik be havi 1-2 alkalommal 1 órára munka után.

Az az igazság, hogy ha nem lenne semmi gáz, akkor sem mennék gyakran, egyszerűen azért mert nem vagyok társasági ember. Ők meg sokat lógnak egymás nyakàn, már minden gyerekének párja van, együtt is élnek velük, de vagy heti 1-2x ott van az egész csapat. Én egyszerűen nem vagyok ez a típus, nekem sok. A mostani covid járvány egyetlen előnye számomra az, hogy még a munkatársaimat se kell elviselni a bezárás idejére.

Anyuhoz és a tesómhoz kb 3 havonta megyek csak. Ők megértik, hisz ebben nőttünk fel, ehhez szoktam hozzá, anyu se volt soha vendégváró/ vendéglátó típus. Ugyanúgy nem szeret nagy társaságban lenni ahogy én sem. Na ehhez képest a férjem családja szöges ellentét.

2020. dec. 10. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!